Görüş Bildir
Haberler
Çağdaş Yunan Filmleri İstanbul'da

Çağdaş Yunan Filmleri İstanbul'da

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu, Yunan Film Merkezi işbirliğiyle, Çağdaş Yunan Filmleri gösterimleri 23 Ocak'ta başlıyor.

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu, Yunan Film Merkezi işbirliğiyle Çağdaş Yunan Filmleri gösterimleri düzenliyor. Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu’nun İstiklal Caddesi’nde yer alan Sismanoglio Megaro binasında gerçekleşen ve Mayıs ayına kadar devam edecek gösterimlerin ilki 23 Ocak’ta!

Filippos Tsitos'un yönetmenliğindeki Adaletsiz Dünya bu etkinlik kapsamında izleyicilerle buluşacak olan ilk film. Başrollerini Christos Stergioglou, Antonis Kafetzopoulos, Theodora Tzimou ve Minas Hatzisavvas'ın paylaştığı filmde aşk, dürüstlük ve adalet Atina’da buluşurken ahlak ile masumiyet, namuslu ile ahlaksız birbiriyle çatışıyor...

Çağdaş Yunan Filmleri gösterimleri 20 Şubat’ta  Giorgos Tsemberopoulos’un yönettiği “İçimizdeki Düşman”, 20 Mart’ta “Bir Tutam Baharat”, 17 Nisan’da “L” ve son olarak 8 Mayıs'ta gösterilecek olan “Gelinler” filmiyle sona erecek. Bu tarihlerde saat 19:00’da başlayacak olan filmlere girişler ücretsiz ve filmler Türkçe altyazılı olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın