Görüş Bildir
Haberler
Büyük İhtimalle Biseksüel Olduğunu Bilmediğiniz 13 Ünlü

Büyük İhtimalle Biseksüel Olduğunu Bilmediğiniz 13 Ünlü

Mertcan Kaygısız
24.09.2014 - 16:30 Son Güncelleme: 24.09.2014 - 16:31
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsel kimliklerini açıklama ve yaşama konusunda insanlar toplum tarafından tepki görmüştür. Biseksüeller ise toplumun hemen her kesiminden bu tepkiyi görmüş hatta dışlanmıştır. Onların ikili kimlikleri düzenli olarak yanlış anlaşılmış, reddedilmiş, görmezden gelinmiştir.

Bu doğrultuda, göz önünde olan insanların açıklamaları daha fazla önem arz etmektedir. Örneğin, X-Men ve True Blood gibi dizi-filmlerde oynayan Anna Paquin, neredeyse bu işin sözcülüğünü üstlenmiştir. Öte yandan birçok diğer ünlü de biseksüel algısını değiştirmek adına kimliklerini açıklamışlardır.

1. Megan Fox

1. Megan Fox

Megan Fox, 2011 yılında bir dergiye verdiği röportajda biseksüel olduğunu doğrulamıştır. ' Bence insanlar biseksüel olarak doğar ve sonra toplum baskısına dayalı bilinçaltı tercihleri yaparlar. Kafamda biseksüel olduğuma dair bir kuşku yok. Ancak ben ayrıca iki yüzlüyüm. Bugüne kadar biseksüel olan hiçbir kadınla takılmadım. Sebebi ise o kadının aynı zamanda bir erkekle de beraber olması. Bugüne kadar bir erkekle beraber olan bir kadınla birlikte olmak istemedim.' demiştir.

2. Billie Joe Armstrong

2. Billie Joe Armstrong

Green Day grubunun solisti Billie Joe da benzer bir açıklama yapmış. Her zaman biseksüel olduğunu düşünmüş ve Megan Fox'a benzer şekilde, insanların biseksüel olarak doğduğunu ancak sonra toplum ve aile baskılarından dolayı bunu dile getiremediklerini ifade etmiştir. Bu durumun insanların kafasına kötü olduğuna dair kökleşmiş bir algı yerleştirildiğini, ancak bunun güzel bir şey olduğunu anlatmıştır.

3. Anna Paquin

3. Anna Paquin

True Blood'un güzel yıldızı Anna Paquin ise bu konuda en açık sözlülerden. 'Bence, bu tartışılması gereken bir konu değil. Ben biseksüelliğin var olduğuna inanan birisiyim, bu uydurma ya da karar alamamayla ilgili bir durum değil.' diyerek görüşlerini belirtmiştir.

4. David Bowie

4. David Bowie

Ünlü İngiliz sanatçı David Bowie de kimliğini rahatça açıklayabilen ünlülerden birisi. Yıllar önce Playboy dergisine verdiği röportajda, ' Evet ben bir biseksüelim. Bu durumu reddetmiyorum ve bu durumun başıma gelen en güzel şey olduğunu düşünüyorum.' demiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Angelina Jolie

5. Angelina Jolie

Ünlü aktris Angelina Jolie de cinsel hayatı konusunda genelde açık olan, birçok kadınla ilişkisi gündeme taşınmış yıldızlardan birisidir. Bir magazin dergisine, ' Geçmişten beri kadınları seviyorum ve ilişki yaşıyorum.'

6. Amber Heard

6. Amber Heard

Amber Heard, 'olmak istemediğim birisi gibi görünmek istemiyorum' sözleriyle biseksüel olduğunu açıklayan ünlülerden birisi olmuştur.

7. Drew Barrymore

7. Drew Barrymore

Drew Barrymore 2003 yılında yaptığı bir açıklamada, ' Cinsel olarak kadınları beğeniyor muyum ? Evet, kesinlikle. Biseksüel olduğumu sürekli düşünüyordum. Kadın vücudunu beğeniyorum. İki kadın beraberken çok güzel, ayrıca bir kadın ve bir erkek de beraberken çok güzel oluyor. Bir kadınla birlikte olmak, kendi bedenini keşfetmek gibi. Ancak başka birisi yoluyla.' diyerek iddaalı bir açıklamada bulunmuştur.

8. Clive Davis

8. Clive Davis

İki evlilik yapan ünlü müzik adamı ve prodüktör Clive Davis, 2013 yılında cinsel kimliğini açıklamıştır. Davis, ikinci eşinden boşandıktan sonra hemcinsleri ile 2 ayrı uzun ilişki yaşadığını söylemiştir.

9. Lady Gaga

9. Lady Gaga

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga da, 2010 yılında cinsel kimliğini açıklamıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Kesha

10. Kesha

2013 yılında bir röportajda, Kesha da biseksüelliğini açıklamıştır. 'Sadece erkeklerden hoşlanmıyorum' diyen ünlü şarkıcı, 'İnsanları seviyorum. Cinsiyetlerinin ne olduğu önemli değil, önemli olan birlikte olduğun kişiden çıkan ruhtur.' demiştir.

11. Fergie

11. Fergie

Black Eyed Peas grubunun solisti Fergie de, kendisi hakkında yapılan spekülasyonları 2009 yılında doğrulamıştır.Bir gazetenin manşetinde kendisiyle ilgili çıkan biseksüel haberinden sonra Fergie, ' komik bir durum çünkü bu konuyla ilgili en başından beri fazlasıyla açık ve dürüsttüm. Fakat insanlar bu yeni bir şeymiş gibi davrandılar. 4-5 yıl önceki açıklamalarıma bakarlarsa, aynı cevabı verdiğimi görürler.' şeklinde bir açıklama yapmıştır.

12. Amber Rose

12. Amber Rose

Kanye West'in sevgilisi olarak tanıdığımız Amber Rose ise, kendisi hakkında yapılan dedikodulara biraz sert bir cevap vermiş. 'İnsanlar günlük hayatlarında beni Kanye West ile yatan, ucube bir striptizci olarak etiketleyebilirler. Ancak ben cinsel hayatımda her zaman açık olmuşumdur. Bir kadını sevebilirim, bir erkeği de. Fakat ben bir canavar değilim. Kim olduğunun önemi olmadan insanlarda güzelliği bulurum. Eğer bir kadını beğenirsem, o da beni beğenirse birlikte olabiliriz.' diyerek bu tartışmalara nokta koymuştur.

13. Andy Dick

13. Andy Dick

ABD'li televizyon sunucusu Andy Dick, birçok insan tarafından eşcinsel olarak bilinmesine rağmen biseksüel olduğunu açıklamıştır. 'Erkeklerle birlikte olmam, eşcinsel olduğum anlamına gelmez, ben biseksüelim.' demiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
267
138
97
78
44
35
30