Görüş Bildir
Haberler
Buruk: "Hakeme Çarpan Toptan Sonra Gol Yedik"

Buruk: "Hakeme Çarpan Toptan Sonra Gol Yedik"

Fatih
10.05.2015 - 21:26

Osmanlı Stad'ında oynanan maçta Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Gaziantepspor 'un hocası Okan Buruk, yedikleri golün öncesine değinerek sitem etti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Buruk, 'Stresli bir gündü. Özellike, Beşiktaşlı futbolcular için iki rakibinin de kazandığı günden sonra maç oynamak çok stresliydi. Biz ilk yarıyı iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Yediğimiz gole kadar da rakip kaledeydik. Tolga hocanın ayağına çarpan topla başlayan bir atak kalemizde gol oldu.' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın istekli oynadığı belirten Buruk, 'İkinci yarı rakibin isteği, arzusu ve şampiyonluk yolunda verdikleri gayret bizi kalemizden çıkartmadı. İkinci golü bulabilirlerdi. Bizim de iki tane pozisyonumuz oldu. Son dakikadaki pozisyon netin de ötesindeydi. Ama dediğim gibi Beşiktaş'ın da pozisyonları vardı.' dedi.

Bütün maçlara aynı iekilde çıktıklarını belirten tecrübeli hoca, 'Kendi oyunumuzu sergilemeye çalışıyoruz. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar. Beşiktaşlı oyuncuları da özverilerinden ötürü kutluyorum. Maçın geneline baktığımızda özellikle ikinci yarıdaki oyunuyla Beşiktaş maçı kazanabilirdi. Onlara da geçmiş olsun demek istiyorum.' diye sözlerini sonlandırdı.

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0