Görüş Bildir
Haberler
Bursa'da Sokakta Paramotor ile Kayak Yapan Adam Konuştu

Bursa'da Sokakta Paramotor ile Kayak Yapan Adam Konuştu

ATKN
02.01.2016 - 17:41

Bursa'da paramotorla sokakta karın üzerinde kayak yapan İbrahim Dinçer, görüntülerini yüklediği sosyal medyada günün konusu oldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nilüfer ilçesi Beşevler Mahallesi'nde sırtına taktığı pervane ile mahalle arasında kayak yapan İbrahim Dinçer, İHA'ya konuştu.

Motor ustası ve aynı zamanda 27 yıldır havacılıkla ilgilendiğini belirten 44 yaşındaki İbrahim Dinçer, şunları söyledi:

'1988 yılında havacılıkla tanıştım. Son 11 senedir yamaç paraşütüyle uğraşıyorum. 2009 senesinde ise ilk paramotorumu alıp uçuşlara başladım. Ancak bir süre sonra parça sıkıntısı yaşamaya başladım. Ardından da kendi üretimime başladım. Şu an da Türkiye'ye seri üretim yapan tek kişi benim. Motorunu dahi Bursa'da üretiyoruz.

'Paramotorumuzu karın üzerinde denemeye karar verdik'

'Paramotorumuzu karın üzerinde denemeye karar verdik'

Bu kez de paramotorumuzu karın üzerinde denemeye karar verdik. Dün ilk denememizi yaptık. Sosyal medyaya yüklediğim görüntüler tıklanma rekorları kırdı ve vatandaşların ilgisini çekti. Zeminde kaymak için uygundu. Oğlumla birlikte kayak yapmaya karar verdik. Bu kayağa da 'Motosky' ismini verdik. Arkadaşlarımız çevrede güvenlik önlemi aldı. Ancak kullandığımız motor, kayak yapmak için güçlü. Bu motorun yarısı kadar gücü olan bir motorla değiştireceğim. Bu sayede kayak motoru üretmiş olacağım. Biz kayarken, vatandaşlarda bizi cep telefonlarıyla görüntüledi.'

İHA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
20
16
5
2
1
0