Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Göre 2017'de Almanız Gereken Ciddi Kararları Söylüyoruz

Burcunuza Göre 2017'de Almanız Gereken Ciddi Kararları Söylüyoruz

Fulin
02.01.2017 - 12:37

Yeni yıl demek yeni alınan kararlar demek. Bu aldığımız kararları ne kadar gerçekleştirebiliyoruz, o bir muamma ama herkesin içinde bu tip düşüncelerin ortaya çıkması bir gerçek. Alacağınız bu kararların ne olması gerektiğini burcunuzun yeni yıldaki durumuna bakarak söylüyoruz, buyurun bir göz atın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Geri adım atmaktan korkmayın. 

Bunu çok net biliyoruz ki çevrenizde sorumluluk alması gereken biri varsa, o da sizsiniz. Bunu herkes açık yüreklilikle sizden istiyor, çünkü bunu iyi yapıyorsunuz. Buna ne şüphe? Siz de et ve kemikten bir insansınız, siz de hata yapabilirsiniz. Hata olduğunda da ben yaptım demeli ve geri adım atmalısınız. Herkes anlayacaktır.

Boğa

www.funnyjunk.com

Ortak bir zemin bulun.

Mükemmelliğin yeryüzüne yansıması olabilirsiniz. Hayatınızı yaşamak ve kaderinizle yoğrulmak için kontrolü ele almak sizin doğanızda var. Ama tek başınıza olmadığınızı bilip, başkalarıyla uzlaşmanın bir yolunu bulmanız gerekecek. Birisi sizinle aynı fikirde olmadığında günün sonunda o fikir sizin için doğru olmasa da onu dinlemeniz gerekiyor. Ortak bir fikir yaratıp, hayatınıza devam etmeniz gerekiyor. Böylece hayat daha kolay olacak, göreceksiniz.

İkizler

Tutarlılık kötü bir şey değil, olmayı deneyin. 

Her gün aynı değil, özellikle sizin için hiç değil. Çok çabuk sıkılıyorsunuz, içinizde bir şeyler değişiyor ve buna engel olamıyorsunuz. Bu kötü bir şey değil, bu sizi taze tutan bir şey. Kimse bunu anlamak zorunda değil, zaten anlayamaz da. Ama bazen ilişkileri düzenlemek ve yola sokmak için tutarlı olmak gerekiyor. Bunu deneyin ve olması için efor sarf edin, inanın her anına değecek.

Yengeç

Her duygunun güzel olduğunu anlayın. 

Her çiçekten bal toplamak, her şeyi tatmak sizi siz yapan özellik. Başkalarına saçma geliyor ama bu kadar yüksek frekansta yaşamak sizi hayata bağlıyor. Bir süre sonra bu duygulardan sadece hızlı haz verenlerini seçmek doğal sonuç oluyor. Ama bilmeniz gerekiyor ki, o hazzı her duygudan almayı öğrenmek kendiniz için atacağınız en büyük adım olacak.

Aslan

Herkesin sizi sevemeyebileceğini kabullenin.

Her zaman ilginin merkezinde bulunsanız da bu gerçek ile yüzleşmeniz gerekecek. Çünkü siz sadece kendiniz gibi davransanız da, hareketleriniz çevrenizde bir oyuncunun yarattığı etkiyi yaratıyor. Bir de bunun üzerine sıcak kanlı yapınız, herkesin anlayabileceği türden bir ikili ilişki yaratamayabilir. Ne yazık ki bu hayatın bir parçası ve bunu kabullenmek gerekiyor. Liderliği anlamak da bir çeşit liderlik meselesidir, bunu da herkesten beklemek yanlış olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Kendinize ve çevrenize daha yumuşak davranın.

Hayatınızın her parçası hakkında detaylı düşünce sisteminiz bir noktadan sonra çok zorlayıcı olabilir. Bu ayrıca ilişkiler açısından standartlarınızı çok yüksek seviyede tutmanıza sebep olabilir. Dahası bu özelliğinizi zamanla çevrenize de adapte ederek işi daha da zor bir hale getiriyorsunuz. Ne yazık ki hayat bu şekilde ilerlemiyor. Hem kendinize hem de çevrenize dünyanın daha kolay bir yer olduğunu anlamaya bir şans verin. Mükemmeliyetçiliğin sınırlarını biraz düşürün.

Terazi

Kendinize özel bir yer bulun. 

Çarpık ve her şeyin dengesizleştiği bir dünyada yaşıyoruz. Siz Teraziler dünyanın dengede durmasına sebep olanlarsınız. Dünya her zaman adaletli bir yer değil ve bu haliniz, tavrınız herkes tarafından anlaşılamayabilir. Bu sebeple kendinize, kendi değerlerinizle inşa edeceğiniz bir yer bulmanızı öneriyoruz. Burada yenilenip, tekrar dünyadaki savaşınıza geri dönebilirsiniz. Biliyoruz ki savaşınız hiç sona ermeyecek.

Akrep

Adapte olmayı öğrenin.

Her hareketinizin kökeninde yoğun duygularınız olduğunu biliyoruz. Tutkuyla attığınız adımlar herkes tarafından algılanamıyor. Bu da anlaşılmanızı güç kılıyor değil mi? Her şeyi kendi yönteminizle yapmak her zaman doğru bir seçenek olmayabilir. Her zaman olmasa da çevreye bakıp, onların seviyesine inmek gerekebilir.

Yay

Sabırlı olun, güzel şeylerin gerçekleşmesi vakit alabilir. 

Aklınıza bir şey geldiğinde hemen gerçekleşmesi gerektiği düşüncesinin de beraberinde geldiğini biliyoruz. Bu şekilde özgürlüğünüzü tanımladığınızı da eklememize gerek yok. Ama bu his sizi heyecanlı ve taze tutarken, bir diğer taraftan da kaygıyı da körüklüyor. Bu his geldiğinde derin bir nefes alın ve sizin gibi olmayanlara benzemenin rahatlığını hatırlayın.

Oğlak

Sahip olduklarınız için şükredin. 

Sınırsız hırs ve başarı arzusu ile yaşamınızı beslediğiniz çok açık. Bunun için de çok çalışıyorsunuz. Çevrenizdekiler bu kadar efor sarf etmese de, bazen sizin istediklerinizden fazlasına sahip olabiliyor. Bunun uçsuz bucaksız bir deniz olduğunun farkında mısınız? Ne yaparsanız yapın, bunun sonu gelmeyecek. Bu his ile yorulmak ve tükenmek istiyor musunuz? Sizin için önerdiğimizi yapın, daha güzel olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Kendinizin en iyi arkadaşı olun. 

Ortak aktivitelerin merkezinde olmak sizi yormadı mı? Çevrenizdeki herkesi harekete geçirmek bir noktadan sonra bir göreve dönüşebilir. Böyle bir ağır yükü yüklenmek sizi bir süreden sonra mutlu etmeyecek. Kendi kendinizle kalıp, kendi sesinizi dinleme yoluna gitmelisiniz. Onlar siz olmadan da mutlu olmanın yolunu bulabilir, en iyi arkadaşınız yani kendiniz olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Balık

Hayal gücünüzü yönlendirecek başka yollar bulun.

Sizin için gerçeklik çok korkutucu bir yer haline geliyor. Çünkü hayal gücünüzün tümünü gerçeklikten alıyorsunuz. Dünyanızı daha güzel bir yer haline getirmek için yapmanız gereken şeyler çok basit aslında. Hayal gücünüz ile kendinizce bir sanat dalına yönelin, dans edin, bir şeyler yazın. Gerçekliğin içinizde korkunç bir şekle dönüşmesine izin vermeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
29
12
10
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ersin

balık mı ha o duygusaldır hayalperestir bıdıbdıbdıbdıbdbıdbıdı

LittleKarateka

Değiliz abicim, gel de anlat.

Ezgi

yengeç uçların insanı be severim burcumu <3

bengisu

test sandım girdim