Görüş Bildir
Haberler
Bülent İnal’dan Sevenlerini Korkutan Gelişme: Bülent İnal Hasta mı?

Bülent İnal’dan Sevenlerini Korkutan Gelişme: Bülent İnal Hasta mı?

Hacer Tonay
08.12.2021 - 13:04

Ekranların sevilen ismi başarılı oyuncu Bülent İnal, en son Payitaht Abdülhamid dizisinde gösterdiği performansla takdir toplamıştı. Sergilediği başarılı performansla göz dolduran deneyimli oyuncu Bülent İnal önceki gün bir hastanede görüntülendi. Başarılı oyuncu sevenlerini korkuttu! İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ihlamurlar Altında dizisiyle adını duyurmayı başaran son olarak Payitaht Abdülhamid dizisinde rol alan Bülent İnal, önümüzdeki günlerde hayranlarının karşısına Mevlana dizisiyle gelmeye hazırlanıyor. Bir hastanede görüntülenen Bülent İnal, sevenlerini korkuttu.

Bülent İnal: Bir Şeyim Yok!

Bülent İnal: Bir Şeyim Yok!

Snob Magazin’in haberine göre; önemli bir şeyinin olmadığı ve rutin kontroller için hastaneye geldiğini ifade eden İnal, yeni projesiyle ilgili olarak, 'Dönem projelerini tercih etmenizde özel bir neden var mı?' sorusuna, ''Aslında Payitaht Abdülhamid'den sonra uzun bir süre dinlenmek istiyordum. Fakat proje o kadar güzeldi ki kendimi Konya'da çekimlerde buldum. İstanbul'dan, evimden uzak olmam zor olsa da iyi bir projede yer alıyor olmam beni mutlu ediyor.'' cevabını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın