Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Tatilindeki Ruh Halini Hangi Emoji Anlatıyor?

etiket Bu Yaz Tatilindeki Ruh Halini Hangi Emoji Anlatıyor?

Bir yaz tatili daha başladı, bitiyor bile. Peki senin bu yaz tatilindeki ruh halin nasıl? 

Bu yaz tatilindeki ruh halini anlatan emojiyi öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlayalım! Bu güzelim yaz günlerinde günde kaç saatin uykuda geçiyor acaba?

2. Bir tatil planın varsa kimle gideceksin bu tatile? (Gittiysen de kimle gittiğini işaretle!)

3. Acaba senin için yaz tatili ne anlama geliyor?

4. Kavuran sıcaklıkların olduğu yaz günlerinde hangi içecek seni serinletir?

5. İçeceklere girmişken bir de yiyeceklerden soru soralım. Izgara ile nasıldır aran?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiçbir ekonomik derdin olmasa şu an nerede tatilde olmak isterdin?

7. Gününün ne kadar zamanını sosyal medyada harcıyorsun?

8. Geldik son soruya! Instagram'da arkadaşlarının tatil fotolarını gördükçe nasıl hissediyorsun?

8. Geldik son soruya! Instagram'da arkadaşlarının tatil fotolarını gördükçe nasıl hissediyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kalp Gözlü Emoji!

Kalp Gözlü Emoji!

Verdiğin cevaplara göre bu yaz tatilinde ruh halini yansıtan emoji kalp gözlü emoji! Sen kocaman bir aşıksın çünkü. Yaza aşıksın. Sana yaz olsun, tatil olsun başka bir şey olmasa da olur. Tatile gitmesen de seversin yaz mevsimini. Çünkü sıcağı çok seviyorsun. Bunaltsa da çok seviyorsun, nemden nefes alamayacak halde olsan da. Ne diyebiliriz ki sana. Hani herkesin hayatında hiç çıkmasını istemeyeceği bir insan vardır ya; yaz da senin için böyle bir şey! Pozitif enerjini etrafına yaydığın nice yaz mevsimleri diliyoruz sana!

Gülümseyen Surat!

Gülümseyen Surat!

Verdiğin cevaplara göre bu yaz tatilinde ruh halini yansıtan emoji gülümseyen surat! Yaz mevsimi seni mutlu etmek için yeterli bir sebep. Tatilsiz bir yazın da geçmez zaten. gezmesini, eğlenmesini seversin. Kim sevmez ki zaten? Tabi sen çok eğlenceli bir insan olduğundan daha fazla seviyorsun. Bu özelliğin sayesinde de bir yere gidilecekse, ilk senin adın anılır. Çünkü bilinir ki, sen olmazsan diğerleri kös kös oturup, canlarını sıkarlar. Herkese senden lazım gerçekten!

Güneş Gözlüklü Emoji!

Güneş Gözlüklü Emoji!

Verdiğin cevaplara göre bu yaz tatilinde ruh halini yansıtan emoji güneş gözlüklü emoji! Sen bu hayatın yüksek lisans tezini bitirmişsin! Sorunlu tek işin yok. Her şeyden zevk alan, ne zaman eğleneceğini ne zaman çalışacağını çok iyi bilen birisin. Gülümsemen de suratından hiç eksik olmaz, en iyi sanatı biliyorsun çünkü: Hayattan lezzet alma sanatı. Ben yaz sevmem, ben kış sevmem diye kendini sınırlandırmaz; hangi mevsim olursa olsun hayattan keyif almaya bakarsın. En önemlisi de bu değil mi zaten?

Üzülen Surat!

Üzülen Surat!

Verdiğin cevaplara göre bu yaz tatilinde ruh halini yansıtan emoji üzülen surat! Ah insancıklar, ahh! Senin canını sıkmakta, sinirlerini tepene çıkartmakta sınır tanımıyorlar. Tatilden tatile, eğlenceden eğlenceye koşuyorlar! Sen de içerliyorsun tabi oturduğun yerde bunlara. Sonuçta kısa da olsa senin de bir tatilin var ve güzel zaman geçireceksin. Bu süreden keyif almaya bak. Gönül ister ki daha çok tatil yapıp, eğlen ama her istediğimiz olmuyor sonuçta değil mi? Üzülme!

Ağlayan Surat!

Ağlayan Surat!

Verdiğin cevaplara göre bu yaz tatilinde ruh halini yansıtan emoji ağlayan surat! Sen hayatının her alanında mükemmeli arayan, mükemmeli yaratmak isteyen ve mükemmele sahip olmak isteyen birisi oldun ve böyle olmaya devam edeceksin. Ondandır ki şu anki üzüntün! Hayal ettiğin, planladığın gibi bir yaz tatili geçiremiyorsun ve bu sana çok koyuyor ama bu sene olmadıysa seneye çok daha güzel bir tatil geçireceğine eminiz. Senin gibi mükemmel birinin daha iyisini yaşayacağına şüphemiz yok!

Uyuyan surat!

Uyuyan surat!

Verdiğin cevaplara göre bu yaz tatilinde ruh halini yansıtan emoji uyuyan surat! Çünkü sen bu yazdan, insanların tatillerinden, gereksiz şeylerden çok yorulmuş ve bıkmışsın. İki dakika sessiz ve huzurlu bir şekilde durmak, insanlardan uzaklaşmaki resmen beynini dinlendirmek istiyorsun. Sana bir şey söyleyelim mi, yalnız değilsin güzel dostumuz! O kadar gereksiz insan var ki yeryüzünde, bıkmamak mümkün değil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
618
358
282
149
96
79
59
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mrs-neptune

Kalp gözlü emoji

Havin Karabulut

Uyuyan emoji bildin günde 19 saat uyuyorum torkfkkf

Onur Özalp

Üzülen surat