Görüş Bildir
Haberler
"Bu Stadyumdan Kurtulun Artık"

"Bu Stadyumdan Kurtulun Artık"

Fatih
27.09.2014 - 22:29

"Bu Stadyumdan Kurtulun Artık"

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programının sevilen yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 berabere sonuçlanan Beşiktaş-Eskişehirspor maçını değerlendirdi.

Dilmen, Olimpiyat Stadı'nın durumundan dolayı oyuncuların performanslarını değerlendiremeyeceğini belirtti.

BU STADYUMDAN KURTULUN

Hakemlerin bir sürü hataları vardı bugün. Atmosfer kötü, zemin rezalet... Rüzgar var arkana alsan kontra atakta top hızlı gider karşına alsan atağa çıkamazsın. Bu stadyumdan kurtulun artık... Tribüne gelene de günah oynayana da günah televizyondan izleyene de günah. Maç oynanmıyor orada... İsmail neden böyle oynadı, Hürriyet neden böyle yaptı diyemiyorum böyle karşılaşmada. Yıllardır biliniyor Olimpiyat Stadı'nın böyle olduğu. Başakşehir, Kadıköy, Arena sana yardımcı olmadı mı? O zaman git Ankara'ya zaten senin kalen. Top oynansın artık top... Geçen sezon içeride oynadığı 7 maçı kazanamayan Beşiktaş yine 2'de 2 yaptı. Böyle gitmez, gitmemeli. Top falan oynanmıyor.

UEFA BU MAÇI OYNATMAZ

Eskişehirspor takımı 1-1'ken bir oyuncu değiştirdi. Ben hayatımda deplasmandaki bir Anadolu takımının böyle oyuncu değişikliği yaptığını görmedim. Erkan yüzde yüz deparla oyundan çıktı. Normalde 1-1'i bulur oyuncu kendini uzak köşede yere bırakır oyundan çıkarken de rakip oyuncu tarafından ite ite çıkarılır. Eskişehirsporlu futbolcuları ve Ertuğrul Sağlam'ı kutluyorum. Beşiktaş, Oğuzhan'ı çıkarttığı zaman ofansif yönü eksiltti. En istikrarlı oyuncu Olcay'ı da oyundan çıkarttı... Beşiktaş'ın taraftarı getirmek için tek yapacağı şey maçlarını gündüz oynatmak için rica etmesidir. İnönü'de gece oynarsın ama Olimpiyat'ta, Başakşehir'de olmaz. Olimpiyat'ta gündüz saatleri bu kadar rüzgar da olmaz. Bugün oyuncuların performansına bir şey söyleyemiyorum. UEFA gelip görse bu maçı oynatmaz.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın