Görüş Bildir
Haberler
Bu Sefer Şiddet Doktordan Geldi: Profesör Hasta Yakınını Darp Etti

Bu Sefer Şiddet Doktordan Geldi: Profesör Hasta Yakınını Darp Etti

İzmir’de bir doktorun, kendi kliniğinde hasta yakınlarına saldırı anları cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Doktor tarafından saldırıya uğrayan kişi, YouTube üzerinden yaptığı paylaşımda, hukuki yollardan hakkını arayacağını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hasta yakınları tarafından çekilen cep telefonu görüntülerine, Prof. Dr. Hasan Yüksel'in hasta yakınlarına saldırı anları yansıdı.

'Yaralamaya teşebbüs edip darp etti, boğazımı sıktı'

Söz konusu görüntülerde, Yüksel'i iki kadının tutmaya çalıştığı, ancak sıyrılarak hasta yakınının yanına koştuğu, bu sırada kameranın sarsıldığı görülüyor.

Söz konusu görüntülerde, Yüksel'i iki kadının tutmaya çalıştığı, ancak sıyrılarak hasta yakınının yanına koştuğu, bu sırada kameranın sarsıldığı görülüyor.

Profesör kendini savundu

Profesör kendini savundu

Olayla ilgili konuşan Prof. Dr. Hasan Yüksel, “Gelip gittikçe hemşire ve sekreteri irrite eden bir psikopattı. Gönderen pediatrist arkadaşımız kıymetli birisiydi. Hemşirem ve sekreterim, ‘Hocam randevu vermeyelim, bu kişi normal değil' dedi. Ben de hem gönderen pediatrist arkadaşa ayıp olur, hem de çocuk bizim için önemli, babasının psikolojik anormalliği için çocuğu mahrum etmeyelim diye düşündüm. Ama baba çok dengesiz ve memnuniyetsiz söylemlerde bulununca sonunda ben de 'başka bir doktora gidin' dedim. Yine geldi. Bu sefer de 'lan' diye manyakça konuşmaları oldu ve küfür etti. Ben de bağırdım. Kamera açıkmış, çekmeye başladı. 'Kapat onu' dedim, kapatmadı. Almak için yanına gittim. Bu arada vermeyince doğal olarak bir arbede oldu. 'Bana yumruk attı, darp etti' diye şikayet etmiş. Sonra da telefonuma mesaj atıp mağdur edebiyatı yazmış bana. Bir de 'iyi günler' diye ifade eklemiş. Yani mekanımızda küfür yedik, görüntüye girdik ve sanık mazlum postuna büründü. Şikayeti de yedik' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
26
19
17
7
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kadir_33

15 sn videoya bakıp şiddet doktordan geldi. Öncesi ne öncesi? Noldu da doktor o hale geldi?Sürekli yapıyorsunuz bunu sadece bu haber için değil sizin bu yapt... Devamını Gör

beyaz duman

Bir meslek grubunu kötülemek için değil ama çoğu doktor o kadar ters konuşuyor ki. Karşında insan mı var kapıdaki köpek mi var farketmiyor onlar için. Bişey ... Devamını Gör

Yiğit Coşkun

9 aylık kızım da süt alerjisi var ve hasan hoca doktorumuz. Hasan hocayı bu halde görebileceğim aklımın ucundan bile geçmez her zaman alçak ses ile konuşan g... Devamını Gör