Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel-Psikolojik Tanımlama Testine Göre Gerçek Kişiliğini Söylüyoruz!

etiket Bu Görsel-Psikolojik Tanımlama Testine Göre Gerçek Kişiliğini Söylüyoruz!

Bu zamana kadar karakterine ışık tutan bir çok test çözdün. Ama biz bu test ile senin en temel kişilik özelliğini söylüyoruz.

 Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle zihninin akış mekaniğinin yönünü öğrenelim. Sence bu kadın hangi yöne dönüyor?

2. Şimdi de aşağıdaki görsellerden sana yakın geleni seçmeni istiyoruz.

3. Tam şu anda telefonun çalıyor diyelim. İçgüdüsel olarak en başta nasıl hissedersin?

4. Bu akan görüntü sana hangi rengi çağrıştırıyor?

5. Peki ya bu görsellerden sana yakın olanı hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Az kaldı...Bu görselde gözüne çarpan ilk şey ne?

6. Az kaldı...Bu görselde gözüne çarpan ilk şey ne?

7. Yavaş yavaş sonlara geliyoruz. Bu cümleyi nasıl tamamlarsın?

7. Yavaş yavaş sonlara geliyoruz. Bu cümleyi nasıl tamamlarsın?

8. Son olarak bu üçgenlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kendi dünyasına hapsolmuş içe dönük bir ruh!

Kendi dünyasına hapsolmuş içe dönük bir ruh!

Senin bu hayatta en sevdiğin şey, yalnız kalmak! Çevrene ve insanlara karşı herkesten fazla kafa yoruyor, her konuda derinlemesine düşünüyorsun. Yüzeysellik ve yapmacıklıktansa nefret ediyorsun. Bu sebeple herkes ile kolay kolay arkadaş olmuyor, boş muhabbetlerden de özellikle kaçınıyorsun. Fazlasıyla gelişmiş empati yeteneğin sayesinde, çevrende olan biten şeylerin hiçbir ayrıntısını kaçırmıyor, herkese karşı aşırı düşünceli davranıyorsun. Ancak konu sen olduğunda, duygularını ve kendini ifade etmekten ölesiye kaçıyorsun. Ama bizden sana tavsiye, duyguların konusunda daha açık olmalısın. Sonuçta sen de bir insansın ve zaman zaman gerçekten anlaşılmaya ihtiyaç duyuyorsun...

Dolu dolu yaşamanın peşinde bir özgürlük savaşçısı!

Dolu dolu yaşamanın peşinde bir özgürlük savaşçısı!

Sen bağımsızlığına fazlasıyla düşkün biri olarak kimseye muhtaç olmadığın, özgürce kanat çırpabildiğin bir hayatın peşindesin. Hayalini kurduğun ya da arzuladığın herhangi bir şey için seni başarıya ulaştırabilecek yeteneklere ise fazlasıyla sahipsin. Bir şeyi kafana koyduğunda engel tanımıyorsun. İnsanların düşüncelerini dinliyor ama kolay etkilenmiyorsun çünkü daima kendi fikirleri doğrultusunda yol almayı tercih eden birisin. Ancak ara ara başkalarının fikirlerini de ciddiye alıp, yoluna öyle yön vermende fayda var.

Ortamların aranılan insanı!

Ortamların aranılan insanı!

Hayatta hiçbir şey için risk almaktan kaçınmıyorsun. En sevdiğin şey ise bütün olaylarda baş rol oynamak. Rutin, renksiz bir hayat sana çok sıkıcı geliyor. Böyle zamanlarda kendini fazlasıyla etkisiz hissediyorsun. Her zaman aktif olmaktan ve insanlarla iletişim halinde olabildiğin işler yapmaktan sonsuz bir haz duyuyorsun. Hayatın ve yaşadığın her şeyin tadını çıkartmak istediğin için çevrene de enerji yayıyor, bu sebeple herkes tarafından fazlasıyla seviliyorsun.

Kendine güvenin vücut bulmuş hali!

Kendine güvenin vücut bulmuş hali!

Sen karmaşık olmayan; içinde hem aşkın hem işin olduğu doğal bir hayat istiyorsun. Her zaman ne istediğini bildiğin için ayakların yere öyle bir sağlam basıyor ki insanlar sana karşı ciddi bir saygı duyarken bir yandan da senden destek alabiliyor. Bunun yanı sıra çok sıcak ve insancıl biri olduğundan, güven kazanma konusunda da oldukça başarılısın. Her ne kadar klasik şeylerden hoşlansanda basmakalıp ve abartılı olan her şeyden nefret ediyorsun. Senin için hayat özetle; pratik ve rahat olmalı.

Pragmatik bir profesyonel!

Pragmatik bir profesyonel!

Sen hayatını kadere bırakmayıp şansını kendi yaratmayı sevenlerdensin! Fazlasıyla sorumluluk sahibi ve realist birisin. Çünkü gerçekçi olmanın her zaman daha iyi sonuçlar getirdiğine inanıyorsun. Aklına bir fikir geldiyse onu ortaya koyana kadar rahat edemiyorsun. Karşılaştığın her problemi çözebilecek basit ve pratik yöntemler bulmaktaysa adeta bir uzmansın. Bu sebeple hayatta hiçbir şey seni kolay kolay yıldıramıyor. Dışarıdan bile, o kadar kendine güvenli ve güçlü görünüyorsun ki etrafındakiler ister istemez senden güç alıyor.

Hem kendini hem de çevresini mutlu edebilen bir barışçıl!

Hem kendini hem de çevresini mutlu edebilen bir barışçıl!

Anlaşması oldukça kolay bir insansın. Kendi özel hayatına ve özgürlüğüne düşkün olduğun için çevrendekilere de bu konuda gerekli özeni gösteriyor, arkadaşlarını pek yormuyorsun. Bazen hayatın anlamını düşünmek ya da kendi kendine eğlenmek için her şeyden uzaklaşıp yalnız kalmak istesen bile insanlardan kaçamıyorsun. Sen hayatın sana vermiş olduklarını takdir eden, dünyayla fazlasıyla barışık bir insansın. Ne diyelim içindeki o ışık hiçbir zaman kaybolmasın!

Tam bir oyunsever!

Tam bir oyunsever!

Spontane ve özgür bir hayat senin vazgeçilmezin. Ve tabii ki en büyük ilken; hayata bir kere gelinir! Bir yerlere bir şeylere bağlı kalmak kadar seni sıkan bir şey yok. Aşırı meraklı ve her yeni şeye açık bir insansın. Hayatı bir oyun gibi görüyor ve bu oyunu dolu dolu yaşayıp, kazanan olmak istiyorsun. Bunun yanı sıra yaşadığın her şeyin seni büyüttüğüne inanıyorsun. Sürpriz yapmaktan ve sürprizlerle karşılaşmaya ise bayılıyorsun!

İflah olmaz bir romantik!

İflah olmaz bir romantik!

Sen duygusallığın kitabını bile yazabilirsin. Senin için her zaman en önemli şey, duygularının sana söyledikleri. Duygusallığının yanı sıra bir o kadar hayalperest birisin. Bunun yanı sıra fazlasıyla ince düşünceli, sıcak kanlı ve sevgi dolu birisin. Tüm bu özelliklerin ile etrafındaki herkese huzur verdiğini söyleyebiliriz. Ancak romantizmi reddeden ve her şeyi akılcı bir yolla çözmeye çalışan insanlardan pek hoşlanmıyor, asla anlaşabileceğine inanmıyorsun. Çünkü senin hayatında hayallerini, duygularını sınırlayacak hiçbir şeye yer yok. Bu sebeple etrafında olan veya olmak isteyen insanların senin bu yanını bilmelerinde fayda var.

Analiz uzmanı!

Analiz uzmanı!

Hayatını insanların gözden kaçırdığı küçük değerli taşlarla doldurmayı seviyorsun. Kültür ve özellikle de bilim senin hayatında önemli bir yer tutuyor. Yaşadığın hiçbir olayı olduğu gibi görmüyor, bunları her yönü ile kafanda derinlemesine inceliyorsun. Bu yüzden basit ve düz düşünen insanlara tahammül edemiyorsun. Etrafında sana yakın düşünen insanlar olsun istiyorsun ancak bu konuda kolay kolay benzeyebileceğin insanlarla karşılaşamadığından, çoğu zaman yalnızlık çekiyorsun. Senin için bir diğer önemli şeyse; zeka dolu, şık ve zarif bir hayata sahip olmak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2444
819
400
334
155
139
115
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın