Görüş Bildir
Haberler
Bruno Alves'e 10 Milyon Euro

Bruno Alves'e 10 Milyon Euro

Fatih
15.06.2014 - 03:05

Bruno Alves'e 10 Milyon Euro

Bonuslarıyla 2 yıl için 10 milyon euro'luk öneri gelen Bruno Alves, bunu yönetime iletti. Ama Yanal'ın yıldız ismi bırakmaya hiç niyeti yok

Fenerbahçe'nin Portekizli defans oyuncusu Bruno Alves ile ilgili son dönemde Avrupa'nın değişik gazetelerinde F.Bahçe'den ayrılacağı haberleri yer almaya başladı. Geçtiğimiz sezon başında Zenit'den sarı-lacivertli takıma transfer olan ve 2.5 milyon euro karşılığında 3 senelik sözleşme imzalayan Portekizli'nin, bir Al Jazeera takımından, yılda 4 milyon euro net maaşla, 2 senelik müthiş bir teklif aldığı ve bu önerinin, tecrübeli oyuncunun aklını karıştırdığı belirtildi. Portekizli'nin, teklifi Fenerbahçe yönetimiyle paylaştığı da ifade edildi. Alves'in, teklifi kabul edip Arap takımına gitmesi durumunda 2 yılda alacağı bonuslarla cebine 10 milyon euro'luk bir rakamın gireceği de vurgulandı.

YANAL'IN OLMAZSA OLMAZI

YÖNETİM ve Ersun Yanal'ın ise Alves'i bırakmaya niyeti yok. Hatta Yanal'ın, 'takımda Raul Meireles ile birlikte satılmayacak 2 isimden biri' olarak Alves'i gördüğü ve yeni sezon planlarında yıldız oyuncunun büyük bir yerinin bulunduğu da ifade edildi. Eğer Bruno Alves gitmekte ısrarcı olursa, yönetim stoper için Britos başta, arayışlarını hızlandıracak.

'BRİTOS İÇİN ISRARCILAR'

İtalyan medyasının F.Bahçe sevgisi bitmek bilmiyor. 'Calciomercato' sitesi, dün de Miguel Britos transferini gündeme taşıyarak, 'Uruguaylı stoper için F.Bahçe'nin ısrarı sürüyor' diye yazdı. Site, sarı-lacivertlilerin Britos için Napoli Kulübü'ne 8 milyon euro'luk teklif yaptığı ancak Çizme ekibinin kapıyı 10 milyon euro'dan açtığı ileri sürüldü.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın