Görüş Bildir
Haberler
Brezilya'dan ALS'ye Büyük Destek

Brezilya'dan ALS'ye Büyük Destek

Fatih
11.11.2014 - 19:29
İçeriğin Devamı Aşağıda

Brezilya'dan ALS'ye Büyük Destek

Brezilya Milli Takımı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yaptığı antrenmanla yarınki maçın hazırlıklarını tamamladı. Futbolcular antrenman sonunda, ALS/MNH Derneği üyeleriyle bir araya geldi  

Brezilya Milli Futbol Takımı, yarın Türk Milli Takımı ile yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Dunga yönetiminde karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın son bölümü, basın mensuplarına açık tutuldu.

Brezilyalı futbolcular son bölümde yarı sahada çift kale maç yaparken, karşılaşmayı kazanan Neymar, Filipe Luis, Miranda ve Willian'ın da yer aldığı takım sevinç pozu verdi.

Dunga, son çalışmada takımına yarınki maçın taktiğini çalıştırdı. Brezilya'nın Türkiye karşısında sahaya Cabral, Danilo, Miranda (Thiago Silva), David Luiz, Filipe Luis, Fernandinho, Luiz Gustavo, Willian, Oscar, Neymar ve Luiz Adriano 11'i ile çıkması bekleniyor.

ALS HASTALARINA DESTEK!

ALS/MNH Derneği Başkanı İsmail Gökçek ve dernek üyeleri, antrenmanın ardından Brezilyalı futbolcularla bir araya geldi.

ALS hastalarına destek amacıyla Türkiye-Brezilya maçı öncesinde ve sonrasında düzenlenecek etkinlikler kapsamında antrenmanın bir bölümünü izleyen dernek üyeleri, çalışmanın sonunda futbolcularla bir araya gelip yarınki maç öncesi başarı dileklerini iletti.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/dunya/bre...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0