Görüş Bildir
Haberler
Borcuna Göre Bırakman Gereken Kötü Özelliğini Söylüyoruz!

Borcuna Göre Bırakman Gereken Kötü Özelliğini Söylüyoruz!

Anlat bakalım borçlarını!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Öncelikle şunu soralım. Borcun varken ruh halin nasıl oluyor?

4. Peki borçların kime?

5. Borçların yüzünden hiç eve haciz geldi mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu soruda bize karşı dürüst ol. Şu anki borçlarını keyfinden mi yaptın yoksa tamamen ihtiyaçlarından dolayı mı?

7. Eee artık gelelim şu borcunun ne kadar olduğuna... Borcun kaç haneli?

8. Son olarak borcunun miktarı hangi rakamla başlıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aynı anda her yere yetişmeye çalışıyorsun!

Aynı anda her yere yetişmeye çalışıyorsun!

Hayata karşı acelecisin. Her şeye yetişmek, her olaya müdahil olmak istiyorsun. Olan bitenden geri kalırsan kendini kötü hissediyorsun. Üst üste birçok sorun olabilir hayatımızda ama unutma sadece iki adet elin var ve sen ahtapot gibi hareket istiyorsun. Bu da acele etmene sebep oluyor. Her şeye aynı anda yetişmeye çalışırken arada hatalar yapıyorsun. Belki işleri önemine göre sırasına soksan işlerini daha kolay yoldan çözeceksin. Bu öneriyi denemende fayda var :)

Fazla atarlı giderlisin!

Fazla atarlı giderlisin!

Atarlı giderli olmak seni sen yapan özelliklerden biri. Bu bazılarının çok hoşuna gitse de bazen başına ufak dertler açabiliyor. Sana bir hata yapılınca tam manasıyla gemileri yakıyorsun. Biliyoruz; özgür ruhlusun, kimseye eyvallahın yok ama yine de arada frene basmakta fayda var. Ne olursa olsun, karşı taraf hatalı olsa da empati kurmakta fayda var. Çünkü insanoğlu hata yaptıkça var. Belki de bir sonraki yanlışı sen yapacaksın.

Çok sık geç kalıyorsun!

Çok sık geç kalıyorsun!

Güne '5 dakika daha.' diye diye saatlik rötarla başlayıp tüm düzenini bozuyorsun. Arkadaşların saat 7'de buluşmaya sözleştiyse nasıl olsa geç kalacaksın diye sana 6'da buluşacaklarını söylüyor. Şuna da bakayım, bu yorumu okuyayım, dizi bitsin, bir kahve molası derken bir de bakıyorsun ki saatin kolları istediğin yerde değil. Belki hayat fazla erken ilerliyor sen geç kalmıyorsun diye düşünebilirsin ama bunlar ufak bahaneler. Zaman hızla ilerliyor ve ona maalesef yetişmemiz, ayak uydurmamız gerekiyor.

Telefonunla çok ilgileniyorsun!

Telefonunla çok ilgileniyorsun!

Belki saatlerce aç veya susuz kalabilirsin. Peki şarjın olmadan kaç saat hayatta kalabilirsin? Senin için çok zor bir soru olduğunun farkındayız. Boşluk buldukça telefonuna bakıyor, şarjını fullemeden evden çıkamıyorsun. Hatta şarj aletiyle dolaştığını söyleyenler var. Bir mekanda bile manzaralı masa yerine boş priz olan yere oturuyorsun. Ancak sağa sola bakmakta fayda var. Birikmiş bildirimleri kaçırmayayım, kim nerede, ne yapıyor sorularını ıskalamayayım derken hayatı ıskalama riski var. Biliyoruz telefonunu çok seviyorsun ama biraz ara vermekte fayda var. Annelerimizin deyimiyle 'Gözlerine yazık.'

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
89
46
27
20
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Solucanlı Gübre

“burcuna” gore okudum,,,, girdim allah allah niye borclar hakkinda sorular var diyorum megersem BORÇ mus ya la 😂😂😂😂😂

aynrr4

İyide benim borcum yokki burç diye girdim iki saattir burçla ilgili bir şey bekliyorum 😪😀