Görüş Bildir
Haberler
DGS
Boğa burcu kadınının mükemmel olduğunun 30 kanıtı

Boğa burcu kadınının mükemmel olduğunun 30 kanıtı

Boğa burcu kadınının mükemmel olduğunun 30 kanıtı

Bazılarına göre kadınlar ikiye ayrılır, boğa burcu kadınları ve diğerleri, peki bu görüşün temeli nedir ? Audrey hepburn' un boğa burcu kadını olması mı ? tabi ki hayır ! tüm genellemeler gibi o da yanlış olurdu yoksa, Bruce lee abimizin bir sözü var şöyle der 'saygıyı karakterinle kazanırsın.' işte bu sözden hareketle cevabı bulmuş oluyor ve örneklerle açıklıyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 - Pizza söyleyelim aşkım olayına son verirler

Hobileri arasında yemek yapmak ve yaptığı yemeği afiyetle yemek olan bu kadın çok iyi yemek yapar. Öyle usta bir aşçıdır ki makarna paketini havada döndürerek açar da bir tane makarnayı yere düşürmez. İyi yemek yapan bir eş kim istemez ? Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçerse bu kadın gönül yoluna dgs ile girer. hele bir de evlendiyseniz bu kadınla canan karatay olsanız kar etmez o kiloları alırsınız.

2 - Saygısından susar, duvarlara yumruk atar hırsından

İnsanlara karşı çok saygılıdır. Sizin ona yalan söylediğinizi bilse bile sizi saygıyla dinler. Gerçeği bilir fakat yüzünüze vurmaz. Onun için biten bitmiştir. Size olan saygısı aldatılmayı sineye çekeceği anlamına gelmez.

3 - Hep destek tam destek

Arkadaşlıkları çok sağlamdır. maddi manevi her türlü destek olur sevdiği insana ideal kankadır, ideal eştir. Derdin varsa anlat dinlesin şefkatiyle sarsın seni eğer sana güvendiyse bir kere, senin için bir çok şeyi göze alacak demektir. Bir çok erkekten daha delikanlıdır. İyi ve kötü gün dostudur .Bayramlarda arayıp sorar, küçüklerin ellerinden büyüklerin gözlerinden öper.

4 - Ne oldum delisi değillerdir

Bir başarı elde ettiğinde 'atem tutam ben seni' olayına girmenizi onu pohpohlamanızı filan istemez sadece hakkettiği saygıyı görmek ister. saygı konusu onun için çok önemlidir. Sevgilisinin bile saygılı bir birey olmasını ister, sulu sulu aşkitom filan demesini istemez. tam bir istanbul hanımefendisidir.

5 - En güzel temsilcisi

5 - En güzel temsilcisi

Bu arada hanımefendi demişken 15 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 - insanı gençleştirir

Hayatınıza renk katar. Sevdiği insanlardan yani insanlığın küçük gruplarından birine dahilseniz, onun hayatının merkezi olursunuz. Bu kadın eğlencelidir, esprilidir. Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapar. siz varken,kendisini ikinci plana koyar.  İlgisinden sıkılmazsanız kazanan bir ömür boyu siz olursunuz.

7 - Fikirlerini değiştirebilenlere helal olsun

Ölümünüe sabit fikirlidir, fikirlerini değiştirmesi çok ama çok zordur. Birine aşık olur 3 sene, 5 sene, abartır 10 sene o kişiyi bekler. Niye bekler ? çünkü fikirlerini değiştiremez. Ona göre dünyanın en iyi erkeği o aşık olduğu adamdır ondan daha iyisi yoktur dünya üzerinde. Nuh der fakat Nuh' a peygamber demez. Ramazan, ramazan adamın canını sıkar. peki bu olumsuz özelliği niye yazdım seviyorum çünkü bu kadını ! Sevene sivilce gamze gelir devam edelim.

8 - Suskunluğu asaletindendir

Toplum içerisinde sessizdir fazla konuşmaz. sessizliğiyle dikkat çeker. Kimi dikkat çekme adına konuşur bu dikkat çekmeme adına sessiz kalır fakat en çok dikkati o çeker. niye konuşmaz bu kadın derseniz onu da söyleyeyim gereksiz konuşmaz ve toplum tarafından yargılanmak istemez.

9 - Cimri değillerdir

9 - Cimri değillerdir

Tasarruflu insanlardır bu özellikte onları evlenecek kadınlar listesinde zirveye taşımaya yeter. Her şeyin hesabını yapar. Cimri değildir ayakları yere sağlam basar (toprak grubundan olduğu için ) 'gelecekte bir gün gelecek.' der 'parasız insan köpekten daha rezil olur bu hayatta.' der. 'bak Nikola Tesla ya o zekasına rağmen otel odasında meteliksiz öldü.' der.

10 - Hayat onlarla güzel

Zevk ve sefaya düşkün bu kadın hayatını doya doya yaşamak ister. Onun hayat felsefesine göre daha tanışılacak milyarlarca insan, tadılmamış sayısız lezzet, görülecek koca bir dünya vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 - Güzel olmasa bile etkiler. Örnek Rocky serisindeki Adriiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

Çok cazibeli kadınlardır. erkek milletini dilese elinden oynatır. Venüs söz konusu olduğu için insanı kendine çeker. Güzel olmasa bile aşırı sevimli çok tatlı bir şeydir.

12 - Hayat sana güzel

Gün boyu yatsa bana mısın demez. kendini bildi bileli yorgundur.

13 - Sağlam irade

Rejim niyet hak getiredir yazık bu bedenedir ama sağlam iradeye sahip oldukları için oburluklarının önüne geçip incecik kalmayı başarırlar. Birde onlara sor ne kadar zor o çikolataları yiyememek.

14 - Onlar sadece etkiler

Bir eylemi birilerini etkilemek için yapmazlar sadece canları istediği için yaparlar. Ucuz oyunlara kalkışmazlar.

15 - Sevmek, sevilmek güzel tabi

Sevildiğini duyduğu zaman çok mutlu olurlar tam bir sevgi bağımlısıdır. Bu kadına onu sevdiğinizi sık, sık söyleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16 - Sanatın ve sanatçının ablasıdır

Sanata aşık insanlardır. yönetici gezegen venüs olunca; kitap , müzik, resim, dans... Çok düşkün oluyorlar sanatsal konulara.

17 - Şekerci mi bilemedim babası

Aşırı derecede sevimli bir şeydir.

18 - Ve şüphesiz öyle daha güzellerdir

Yapmacık hareketlerden kaçınan doğal insanlardır. Başkası değil kendileri olurlar.

19 - Genelde değerleri bilinmez

Bir erkeğin görüp görebileceği en harika kadındır.

20 - 2. bir şans için var mısın yok musun a katılmanız gerekir

Sevdiklerine karşı çok iyi niyetlidir. onun sevgisini kaybetmek için bir insanlık suçu vs. işlemeniz gerekir ancak o zaman sizi sevmekten vazgeçer. dönüp özür dilerseniz de geçmişin artık telafisi yoktur. not : uygun gifler pek bulamıyorum ondan böyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21 - Çok sevilirler

Toplumda sevilen insanlardır. aranırlar, özlenirler boşlukları kolay kolay dolmaz.

22 - Dağları delmiştir tek başına erleri yenmiştir kız başına

Çok güçlü kadınlardır. Bir erkeğin artık pes dedikleri olaylar karşısında bile güçlü bir duruş sergilerler. Zaten kadın olmasa kesinlikle erkek olurdu bunlar.

23 - Gülünce gözlerinin içi gülüyor

Gülünce gözlerinin içi güler.

24 - Gidene bye bye

Kime nasıl davranacağını çok iyi bilir.

25 - Nasıl başarıyorsunuz anlamıyorum

Çok zor sinirlenir, sinirlenirse de boğa gibi sinirlenir (dalar)

İçeriğin Devamı Aşağıda

26 - Dedik ya mükemmel diye

gözleri ateş saçar.

27 - Belli etmezler pek

Soğuk görünümüne aldanmayın çok ama çok hassas, duygusaldır.

28 - Yakışıklılıktan çok karaktere aşık olurlar

Ne al pacino ne thomas edison, onun hayran olduğu tek erkek sevgilisidir.

29 - Yansın geceler

Cinsel dürtüsü en yüksek kadındır. Genelilkle evlilik dışı ilişkilere kapalıdır ve yapılan araştırmaya göre en az porno oyuncusu çıkaran burçtur. En çok çıkaran burç ise koç burcudur.

30 - Aşka aşık manyak kadın

Vefalı, sevecen, hoşsohbet, sempatik, yardımsever insanlardır. Aşka aşıktır. Diğerleri gibi ayrılınca haftasında, ayında yeni birini bulmazlar. Büyük bir inançla kendisini terk eden zalimi beklerler. Görüp görebileceğiniz en mükemmel kadındır. Değerlerini bilin olum.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
21
13
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Doğru tespitler. ;)

Pasif Kullanıcı

harika bi içerik olmuş burcumu çok seviyorum.