Görüş Bildir
Haberler
BlackBerry, Dev Pazara Hayır Dedi

BlackBerry, Dev Pazara Hayır Dedi

Teknoloji Haberleri
16.11.2014 - 17:18 Son Güncelleme: 16.11.2014 - 17:47
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kanada’lı şirket BlackBerry, akıllıca hamleler yapmaya devam ediyor.

Genel olarak pazardaki kolunu güçlendirmeye başlayan BlackBerry , ortada görülen duruma göre dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından biri olan Çin’den uzak duracak .

CEO ’su John Chen sayesinde adeta yeniden doğan BlackBerry, ilginç bir karala dünyanın en büyük pazarı sayılabilecek Çin’e hayır diyor. CEO John Chen’in dediğine göre Çin pazarı her ne ölçüde kendileri için cazip olsa da, firmaların bu piyasaya özel olarak hazırlık yapması ve bunu için de büyük bir çaba harcaması gerekiyor. Ve yine John Chen’in eklediği diğer ifadeye göre bu hazırlık sürecinin kendilerini zarara sokabileceği anlaşılıyor.

Aslında bu konuda BlackBerry markasının Çin’den uzak durması nın en büyük sebeplerinden biri olarak Çin kanunları da gösteriliyor. Çin kanunları yabancı şirketlerin, özellikle de vatandaşlarının kişisel bilgilerini ele geçirebilecek kurumların devamlı olarak ağır bir denetime tabi olmasını istiyor. Ve Chen bu konuda yerel kanunlarla uğraşmak istemediklerini belirtiyor. Bunlarında yanında CEO, ilerleyen zamanlarda Çin için farklı planların söz konusu olabileceğini ekleyerek açık bir kapı da bırakıyor.

Kaynak: http://techkafa.com/blackberry-dev-pa...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın