Görüş Bildir
Haberler
Bir Kahvaltılık Olsan Hangisi Olurdun?

etiket Bir Kahvaltılık Olsan Hangisi Olurdun?

mignon
22.07.2016 - 19:02

Kahvaltı günün en önemli öğünü! En çok sevilen öğünde sizin hangi enfes lezzet olduğunuzu tahmin ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım, ilk olarak şu saatlerden hangisinde uyanmayı seversin?

2. Peki şu aşağıdakilerden hangisi senin için korkutucu?

3. Gel biraz da çocukluğuna inelim, şu çocuklardan hangisi gibi yemek yerdin?

4. Diyelim ki en yakın arkadaşının canı sıkkın onun keyfini yerine getirmek için ne yaparsın?

5. Peki diyelim ki biraz paraya sıkıştın ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu Türk filmlerinden hangisi olsa tekrar tekrar izlerdin?

7. En yakın arkadaşınla en çok eğlendiğiniz şey nedir?

8. Son olarak tatlı mı tuzlu mu diye sorsak?

Sucuklu yumurta!

Sucuklu yumurta!

Sen sucuklu yumurtanın masadaki vazgeçilmez yeri gibisin. İnsanların hayatında öylesine güçlü bir duruşun var ki olmazsa olmazlardansın! Yumurtaya biraz daha geleneksel tat katan sucuk gibi geleneksel bir tarafın da var. Gelenek, görenek ve aile bağları senin için fazlasıyla önemli. Bir başka taraftan, ekmeği yumurtaya banıp yanındaki sucuktan bir parça aldığındaki o mutluluk seninle birlikte olan insanların da hissettiği cinsten. Tamamlayıcı ve destekleyicisin, bu tavrınla da biraz anaç/babacan olduğunu söyleyebiliriz. Eh bu kadar mükemmel bir ikili ancak senin gibi mükemmel bir insana benzerdi.

Peynir-Zeytin!

Peynir-Zeytin!

Sen her kahvaltı masasının vazgeçilmez ve asla olmazsa olmazı peynir zeytin gibisin. Her ortama ayak uydurabilirsin. Dünyanın en uyumlu insanı kim diye sorsak herkes hiç düşünmeden seni gösterir.  Üstelik kargaşa ya da anlaşmazlık durumlarında en sağlıklı kararı da sen verirsin. Her durumda soğukkanlı olup akıllıca şeyler yapmak senin uzmanlık alanın. İnsanlar bu nedenle seni hep yanlarında istiyorlar, eh bizce de pek haksız sayılmazlar!

Bal-Kaymak

Bal-Kaymak

Masadan eksik edilmeyen bal kaymağın verdiği enerji gibi sen de kıpır kıpır birisin. Bir kere bizce her eve lazımsın! Kahvaltının enerjisi nasıl bal kaymaksa sen de girdiğin ortamların enerjisi oluyorsun. Gülen yüzün, içinde hop hop zıplayan çocuksu enerjinle her ortamın göz bebeği olmayı başarıyorsun. Sensiz ortamların çok sıkıcı olduğunu sürekli duyuyorsun da bir de bizden duy istedik. Sensiz her yer fazla neşesiz ve sıkıcı bizce çevrendekiler seni sarıp sarmalayıp öyle muhafaza etsin.

Simit

Simit

Simit ya da gevrek senin ruh ikizin olmalı. Sen de tıpkı simit gibi kötü günlerin dostusun. Her türlü dertte, sıkıntıda olanın yanındasın. Seninle bir arada olanlar fazlasıyla şanslı, durumu çözemeyecek bile olsan her türlü maddi manevi desteğini esirgemeyen birisin. Bu nedenle bir sürü dostun var. Bu kadar yardımcı olurken senin iyi niyetini kullanmaya çalışanları da bir anlık sinirinle püskürtebiliyorsun. Bu kadar çok insan içinde olmandan dolayı biraz da insan sarraflığı başlamış sende, iyiyi kötüyü en iyi ayıran sensin!

Çay!

Çay!

Uyanmak için tek sebebimiz olan çay gibi sen de insanların içini ısıtıyorsun. Pozitifliğin ve biraz Polyanna tavırlarınla insanlara umut veriyorsun. Uğruna binlerce şey yazılmış çay gibi sen de uğruna binlerce şey yazılabilecek bir insansın. Her türlü güzel özelliği aynı anda toplayan nadir insanlardansın. Çevrendekiler senin bir melek olduğuna inanıyor çoğu zaman bizden söylemesi.

Nutella!

Çocuk büyük herkesin gözlerinden kalpler çıkaran taptatlı Nutella gibisin sende! İnanılmaz tatlı, bir o kadar havalısın. Herkes senin yerinde olmak istiyor. İçindeki minnoş tavırlarla küçüklerin havalı yanınla da büyüklerin gözdesisin. Seninle tanışan bir daha senden vazgeçemiyor. Nutella'nın yaptığı alışkanlık gibi sen de insanlar da alışkanlık yapıyorsun. Kimse senden tatlısını bulamaz bizden söylemesi!

Patates Kızartması

Patates Kızartması

Şimdi kabul edelim sen biraz farklısın. Tıpkı her masanın dört gözle beklenen ama ancak hafta sonu kahvaltısında sürpriz bir şekilde karşımıza çıkan patates kızartması gibisin. Hayatın da sen de sürprizlerle dolusun. Gezmeyi, tozmayı, eğlenmeyi en iyi sen bilir sen yaparsın. İnsanlar senin için biraz çılgın diyorlar ve pek yanılmıyorlar sanki. Kimilerine göre deli bile olabilirsin ama akıllı olunca bu hayat zor çekilir zaten!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
685
400
265
93
38
33
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ciri

İyi kaşar çıkmadık.

Pasif Kullanıcı

Peynir çıktık.

Öykü Bostan

7. sorudaki galaxy ve yeol <3 <3

KOVALA NEJDET

ben sabah 5-6 arası uyanmayı seviyorum daha güneş doğmadan hafif hafif aydınlanırken hava, öyle bir manyağım işte daha ilk sorudan elendik ^-^

KOVALA NEJDET

sucuklu yımırta ^_^