Görüş Bildir
Haberler
Bir Hevesle Meme Silikonu Yaptırdıktan Sonra Aşırı Pişman Olup Silikonlarını Çıkarttıran 13 Ünlü

etiket Bir Hevesle Meme Silikonu Yaptırdıktan Sonra Aşırı Pişman Olup Silikonlarını Çıkarttıran 13 Ünlü

Estetik yaptırmak artık sadece ünlülerin değil, normal vatandaşın da tercih ettiği sıradan bir uygulama oldu. Bir dönem özellikle meme silikonunun moda olması sebebiyle hemen hemen bütün ünlülerde silikon gördük. Fakat bazıları ya çok pişman oldu ya da ciddi sağlık sorunları yaşadı. Bu yüzden onlar artık silikonsuz! Bakalım kimler, neden atmış silikonları?

1. Victoria Beckham

1. Victoria Beckham

İlk olarak kendisine 1999 yılında silikon taktıran Victoria Beckham, 14 yıl boy boyunca kah küçültüp kah büyüttüğü silikonlarını 2013 yılında tamamen çıkarttı. Silikon meme denilince akla gelen en net isimlerden birisiydi bir zamanlar...

2. Ebru Şallı

2. Ebru Şallı

Mankenlik yaptığı dönemde taktırdığı silikonlarını daha sonra spor yaparken rahatsız ettiği gerekçesiyle çıkarttırdı. Hem de yanında en yakın arkadaşı vardı ve o da aynı operasyona girdi.

3. Seren Serengil

3. Seren Serengil

Ebru Şallı ile operasyona girip silikonlarını aldırtan isim Seren Serengil. O dönem Ozan Kaçmaz ile evli olan Serengil, silikonlarını beğenmediği için çıkarttırmış.

4. Meral Kaplan

4. Meral Kaplan

Cameron Diaz'a olan benzerliği sebebiyle adından söz ettiren Meral Kaplan, mankenlik yaptığı dönemde taktırdığı silikonlarını 'yapay' durduğu gerekçesiyle çıkarttı. Hatta şöyle de bir şey söyledi: 'Silikonlu göğüsler çok yapay oluyor. Silikon taktıran kadınlar, plastik kadınlara benziyor'

5. Merve İldeniz

5. Merve İldeniz

90'ların en gözde mankenlerinden biriyken Bodrum'a yerleşip doğal bir hayata geçiş yaptı İldeniz. Konuyla ilgili şöyle de bir beyanı var: 'Silikonun hakkını yemeyeyim. 90'lı yıllarda küçük göğüsle ilgili kompleksimi yenmeme ve daha çok para kazanmama neden oldu. O zamanlar mankenlikte iyi ürünleri sergilemek, defilede önemli konumda olmak için gerekliydi. Silikonun ekmeğini yedim, ama hiç sevmedim. Sonuçta bir askıydım ben de ve transparan ya da iç çamaşırının üzerimde daha iyi durmasını sağladı.'

6. Britney Spears

6. Britney Spears

90'ların sonunda, henüz 20'li yaşlarında bir kızken, şöhretin kendine verdiği yetkiye dayanarak birçok estetik müdahale yaşadı Britney. Daha sonra botoks alışkanlığına devam etti ama bir hevesle taktırdığı göğüs silikonlarını, hamile kalınca çıkarttı.

7. Deniz Seki

7. Deniz Seki

2007 yılında yeni albümü çıkacakken, yeni bir imaj çalışmasına giren Seki, o dönem Hüsnü Şenlendirici ile birlikteydi. Şenlendirici'nin isteği üzerine, 12 yıl boyunca üstünde taşıdığı silikonlarını çıkartmaya karar verdi ve çıkarttı da. Sonra ayrıldılar...

8. Sharon Osbourne

8. Sharon Osbourne

Daha önce kolon kanseri ile savaşan Sharon Osbourne, meme kanserine yakalanma olasılığı yüksek bir gen taşıdığını öğrenince iki memesinden de mastektomi operasyonu geçirdi. Bu sebeple taşıdığı silikonları, memeleriyle birlikte alındı.

9. Courtney Love

9. Courtney Love

Nirvana'nın efsane solisti Kurt Cobain'in eşi olarak tanıdığımız Courtney Love, taktırdığı silikonlarıyla çok dikkat çekmişti. Hatta bazı konserlerinde göğsünü açması, onun performansının bir parçasıydı. Fakat şimdi kendisi silikonsuz; hepsini çıkarttı.

10. Scarlett Johansson

10. Scarlett Johansson

En başından beri memelerinin orijinal olup olmadığı hep tartışıldı. Uğruna köşe yazarları bile Scarlett'in güzelliğini överken kendinden geçen yazılar yazdı ülkemizde. Ancak Amerikan basınının iddiasına göre Scarlett, taşıdığı implantları çıkarttı. Fakat kimileri bunun doğal meme küçültme ameliyatı olduğunu söylüyor.

11. Tanyeli

11. Tanyeli

Onun silikonları neredeyse ölümüne sebep oluyordu. 15 yıl boyunca taşıdığı silikonlar birden kendisine dayanılmaz acılar vermeye başlayıca soluğu acilen gittiği hastanede aldı. Doktorlar silikon sebebiyle oluşan kistleri ve eskimiş silikonları tamamen çıkarttı.

12. Jane Fonda

12. Jane Fonda

Bir dönemin ilahesi gibi olan aktris, uzun süre taşıdığı silikonlarını kocasının istediği üzerine çıkarttığını açıklamıştı. Jane Fonda'yı en son kırmızı halının öncesi ve sonrası şeklinde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla görmüştük.

13. Sevda Demirel

13. Sevda Demirel

Türkiye'de silikonun öncü isimlerinden olan Sevda Demireli genellikle bu konuyla gündeme geliyordu. 16 yıl boyunca kullandığı silikonları tamamen çıkarttı, hatta katıldığı bir programda silikonlarını seyircilere gösterdi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
359
146
68
57
55
53
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sema_selime

Scarlett Johansson ın ki doğal bence yaa

Beste Moral

Scarlet Johansson meme küçültme ameliyatı oldu bu yanlış bilgi.

matadorneg

don değiştirir gibi silikon değiştiriyorlar😂😂😂