Görüş Bildir
Haberler
Bilic: "Liverpool'u İstemezdim..."

Bilic: "Liverpool'u İstemezdim..."

Batuhan
15.12.2014 - 16:28

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Liverpool ile eşleşen Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, NTVSpor'a açıklamalarda bulundu

'LIVERPOOL'U İSTEMEZDİM'

Liverpool ile eşleşmekten dolayı pek de mutlu olmadığını ifade eden Bilic, 'Biraz şansız oldu açıkcası, daha kolay bir takımla eşleşebilirdik ama olmadı. Liverpool gibi bir kaç takım ile karşılaşmak istemiyorduk. Çok iyi iki tane maç oynayacağız, zor olacak ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İngiltere'de çok maç oynadık, alışız. Liverpool, futbol tarihinin en önemli takımlarından biri ancak biz kısa süre içerisinde hem Arsenal hem de Tottenham ile oynadık ve bu maçlarda da neler yapabildiğimizi gösterdik. Arsenal karşısında çok şansızdık, Tottenham karşısında ise iyiydik. Şu andaki formumuzu sürdürebilirsek, Liverpool karşısında turu alabiliriz' dedi.

Liverpool maçına intikam maçı olarak bakmadıklarını da vurgulayan Bilic, '8-0'ın intikamı diye bir şey yok, ağır bir söz olur. Bu tarz şeylere çok fazla inanmıyorum, kafaya da takmıyorum. Çok önemli bir maç. 8-0'ın üstünden çok uzun süre geçti ve o artık yeni bir jenerasyon ile mücadele ediyoruz, oyuncularım da bunun farkında. Liverpool çok önemli bir kulüp ancak onlara karşı kolay kolay teslim olmayacağız. Geçen sezon çok iyiylerdi ancak bu sezona çok iyi başlamadılar. Şubat ayına gelene kadar Liverpool da çok farklı bir durumda olacaktır, transfer yapacaklardır. Şubat ayında çok daha iyi bir Liverpool ile karşılaşacağımızı söyleyebilirim.' şeklinde konuştu.

NTV Spor

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın