Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaşlı Yöneticiler, Gazetecilerle Yemekte Buluştu

Beşiktaşlı Yöneticiler, Gazetecilerle Yemekte Buluştu

Fatih
11.04.2014 - 00:14

Beşiktaşlı Yöneticiler, Gazetecilerle Yemekte Buluştu

Gazeteciler ile yemekte bir araya gelen Beşiktaşlı yöneticilerden Ahmet Nur Çebi, kadın ve çocuk taraftar uygulamasının son bulması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, seyircisiz maçlarda kadın ve çocuk taraftarların stada alınması uygulamasıyla ilgili, 'Artık bu saçma uygulamanın son bulması lazım' dedi.

Beşiktaşlı yöneticiler, Konya'da, gazetecilere yemek verdi. Çebi, burada yaptığı konuşmada, ligde son 5 maçın kaldığını belirterek, 'Bu yıl çok zor bir lig seyrettik' ifadesini kullandı.

Çebi, şunları kaydetti:

'Beşiktaş'ın yarın Torku Konyaspor ile maçı var. Beşiktaş, hala şampiyonluğu ve ikinciliği kovalıyor. Torku Konyaspor da haklı olarak aşağıdaki tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Sonuçta bunlar bir müsabakadır. Karşılaşmalar 3 sonuçludur. Futbol şansının olduğu da bir gerçektir. Spor Toto Süper Lig'de top oynayan bütün takımlar özel ve başarılı takımlar. Bütün takımların şansı çok fazla. Allah iyi ve emeğini fazla vermiş olana hakkını verir diye dua ediyorum.'

Bir gazetecinin 'Torku Konyaspor karşısında maçı kadın ve çocuk taraftarlar izleyecek. Bu durum Beşiktaş'ı olumsuz etkiler mi?' sorusu üzerine Çebi, 'Torku Konyaspor'u nasıl etkileyeceğine bakmak lazım. Beşiktaş'ı çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Torku Konyaspor'un taraftarı çok etkiliyse, onları etkileyebilir. Ancak artık bu saçma uygulamanın son bulması lazım. Bir iki kişi yüzünden stadı kapanan takımlara, takımlarına destek vermekten ve onları seyretmekten yoksun kalan taraftara çok büyük haksızlık yapılıyor. İnşallah seneye bunun olmaması için dua edeceğiz ve mücadele edeceğiz' diye konuştu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın