Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Stat Açıklaması

Beşiktaş'tan Stat Açıklaması

Batuhan
17.01.2014 - 12:24

Beşiktaş'tan Stat Açıklaması

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı takımın hangi statta maçlarını oynayacağını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Kasımpaşa maçıyla ilgili aldığı tekrar kararını masaya yatırdı.

Karşılaşmanın en baştan başlatılması yerine, 30. dakikadan itibaren oynanması gerektiği görüşünün ön plana çıktığı yönetim kurulu toplantısında, TFF Tahkim Kurulu’na itiraz edilip edilmeyeceğine ilişkin net bir karar çıkmadı.

AA muhabirine konuşan Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu olarak konuyu detaylı bir şekilde değerlendiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. Rakip takımdan Donk, Almeida’nın pozisyonunu bozduğunda 30. dakika içerisindeydik. Karşılaşmanın en baştan değil de, olayın meydana geldiği 30. dakikadan başlatılması gerektiğine ilişkin kendi içimizde görüşler var. Fakat henüz Tahkim Kurulu’na gidip gitmeme konusunda Beşiktaş Kulübü olarak karar almadık.”

STAT KONUSU

Siyah-beyazlı takımın, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında maçlarını hangi statta oynayacağıyla ilgili konuya da açıklık getiren Çebi, şunları kaydetti:

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamak ile alakalı bir gündemimiz olmadı. Bugün itibarıyla maçlarımızı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynamaya devam edeceğiz. Bize ne teknik heyetten ne de yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımızdan Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili bir talep gelmedi. Eğer böyle bir istek gelirse, gereken değerlendirmeyi yaparız. Kasımpaşa Kulübü’yle stat konusunda hiçbir sorunumuz yok.”

Kaynak: http://amkspor.com/2014/01/17/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın