Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'tan Sert Açıklama!

Beşiktaş'tan Sert Açıklama!

Mustafa Murat ARSLAN
14.03.2014 - 13:22 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 13:37

Beşiktaş'tan Sert Açıklama!

Beşiktaş Kulübü, Eskişehirspor maçında kötü tezahürat yapıldığı gerekçesiyle, PFDK’nın verdiği bir maç seyircisiz oynama cezasına itiraz edecek.

AA muhabirine konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, verilen cezaya hafta başı itiraz edeceklerini söyledi.Cezayı son derece komik bulduklarını ifade eden Atalay, şunları kaydetti:

“Bin kişi küfür etmiş ve Beşiktaş bundan dolayı ceza almış. Şaşılacak şey. Olayın iç yüzünü bizler çok iyi biliyoruz. Polis tribüne gelip taraftarlar arasından birini aldı içeri götürdü. Beşiktaş seyircisi de yaka paça içeri götürülen adam yüzünden polise tepki verdi. Olayın tüm ayrıntısı bu. Kime küfür edilmiş? Hakeme mi, rakip futbolcuya mı, Futbol Federasyonu’na mı? İş artık iyice çığırından çıktı. Hafta başı itirazımızı yapacağız ve çıkacak sonucu bekleyeceğiz. Sonuca göre Beşiktaş camiası gereken tepkiyi verecektir. Her seferinde kurban edilmekten yorulduk.”

Seyircilerin tribüne tiyatro oyunu değil, futbol maçı izlemeye gittiğini de vurgulayan Deniz Atalay, şu ifadeleri kullandı:

“Herhalde istedikleri, taraftarın maça gelmesi, sessiz sedasız oturması ve çekirdek yiyip gitmesi. Taraftar maça çekirdek yemeye mi geliyor? Futbol maçında ufak tefek tepki ve protestolar olur, tabii ki aşırıya kaçılmadığı sürece. Kendi takımını sahada izlerken herkes heyecanlanır, kızar, üzülür. Kaldı ki Beşiktaş taraftarı Eskişehirspor maçında kimseye en ufak tepki göstermedi ve kesinlikle küfür etmedi. Bu ceza verme işi bu kadar basit mi? Açıkçası aklımız almıyor.”

“BİZE DE GÜNAH, PARA VERİP KOMBİNE ALANA DA”

“Bu kadar ucuz ceza verilecekse yeni stat için kombine satmaktan vazgeçelim” diyen asbaşkan Atalay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Madem en ufak tepki ve homurtu da seyircimizi bizden koparıyorlar, o zaman yeni stat için kombine satma zahmetinde bulunmayalım. İnsanlar gelip kombine alacak, sonra en ufacık hadise de maçı evinden seyredecek. Bize de günah, para verip kombine alana da. Beşiktaş olarak, hep deplasmanda oynadığımıza mı yanalım, hakem hatalarına mı, yoksa verilen bu tür anlamsız cezalara mı. Fakat dediğim gibi hakkımızı kimseye yedirmeyeceğiz ve gerekli itirazı sonuna kadar yapacağız. Futbolu yönetenlerin artık kendini toparlaması lazım.”

RİZE’DEN 3 PUAN BEKLENTİSİ

Çaykur Rizespor deplasmanından mutlak galibiyetle dönmek istediklerini de dile getiren Atalay, sözlerini şöyle tamamladı:

“Geçen hafta aldığımız son dakika galibiyetinin anlam kazanması için Rize’den de 3 puanla dönmeliyiz. Bunu başaracak gücümüz var. Oyuncularımız kazanmak için her şeylerini ortaya koyacak.”

Kaynak: http://www.spor1903.com/besiktastan-s...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0