Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları

Mustafa Murat ARSLAN
19.01.2014 - 17:20 Son Güncelleme: 19.01.2014 - 18:11

Beşiktaş'ta Transfer Çalışmaları

  • Kulüp yönetim kurulu üyesi Torunoğulları:

  • “Listemizde bulunan futbolcuların tamamıyla her konuda anlaştık, kulüplerinden izin bekliyoruz”

  • Genel sekreter Albayrak:

  • “Zaccardo olmuyor, Lescott olmak üzere”

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Kulübü yönetimi, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısı başlamadan prensip anlaşmasına vardığı oyunculara imza attırmak için yoğun çaba harcıyor.

Manchester City forması giyen Joleon Lescott ile her konuda anlaşan Beşiktaş transfer komitesi, İngiliz kulübünün yarın olumlu cevap vermesi halinde, tecrübeli savunma oyuncusu ile resmi sözleşme imzalamayı planlıyor.

Dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Lescott dışında birkaç isimle daha söz kestiklerini belirterek, “Bugün itibarıyla transferini netleştirdiğimiz hiçbir isim yok. Biz zaten listemizde bulunan futbolcularla her konuda anlaşma sağladık. Kulüpleri, henüz bu futbolcuları bırakma kararı almadığı için net bir açıklama yapamıyoruz” diye konuştu.

  • “Fazla zamanımız kalmadı”

Süper Lig’in ikinci yarısının başlamak üzere olduğuna dikkati çeken Torunoğulları, “Zaten artık fazla zamanımız kalmadı. Ligin ikinci yarısından önce transferleri tamamlamamız gerek. Basında adı geçen birçok futbolcu var. Medyaya kalsaydı, geçen hafta Galatasaray’dan Dany’i almıştık. Adı Beşiktaş ile anılan her futbolcuya imza attıracak halimiz yok” ifadelerini kullandı.

Werder Bremen forması giyen Aaron Hunt ile anlaşıldığı iddialarının sorulması üzerine ise Erdal Torunoğulları, “Şu an için anlaşma sağladığımız oyuncuların ismini vermem doğru olmaz. Pazartesi günü her şey netleşecek” diye görüşlerini aktardı.

  • Zaccardo transferi olmuyor

Beşiktaş ile adı anılan bir diğer isim olan Milan forması giyen Zaccardo için de siyah-beyazlı kulüpten net bir açıklama geldi.

Erdal Torunoğulları gibi transfer çalışmalarını yurt dışında sürdüren kulüp genel sekreteri Metin Albayrak, İtalyan futbolcunun transferinin gerçekleşmeyeceğini belirterek, Lescott transferinde ise sona gelindiğini doğruladı.

AA muhabirinin transfer ile ilgili sorularını yanıtlayan Albayrak, “Zaccardo olmuyor ama Lescott olmak üzere” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL (AA)

Kaynak: http://www.spor1903.com/besiktasta-tr...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın