Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Ronaldinho Görüşmesi Ertelendi

Beşiktaş'ta Ronaldinho Görüşmesi Ertelendi

Fatih
03.01.2014 - 19:10

Beşiktaş'ta Ronaldinho görüşmesi ertelendi

Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi ile oyuncunun ağabeyi ve menajeri Roberto Assis arasında bu akşam saatlerinde yapılması planlanan görüşme ertelendi.

Açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Metin Albayrak, görüşmelerin, yurt dışında bulunan kulüp başkanı Fikret Orman'ın Türkiye'ye dönmesiyle yeniden başlayacağını kaydetti.

Ronaldinho transferi için tekliflerini sunduklarını ve Brezilyalı futbolcudan haber beklediklerini belirten Albayrak, 'Ronaldinho'nun menajeri ile bugün bir görüşme yapılmayacak. Telefonlarımız zaten birbirimizde var. Görüşmek için yan yana gelmemiz gerekmiyor. Perşembe günü teklifimizi yaptık. Karşı taraf durumu değerlendiriyor. Sayın başkanımız pazar günü yurda dönecek. Kendisi gelmeden herhangi bir toplantı yapmayacağız. Son durum, başkanımızın katılacağı görüşmenin ardından netlik kazanacak' diye konuştu.

Yeşilbaş: 'Görüşme teklifini kabul etmedik'

Roberto Assis'in Türkiye'deki iş ortağı menajer Ayhan Yeşilbaş ise Beşiktaşlı yöneticilerin bugün içerisinde görüşme yapmak istediklerini fakat bu teklifi kabul etmediklerini öne sürdü.

Yeşilbaş, 'Beşiktaş yönetimi bizimle bugün için bir görüşme yapmak istedi ama kabul etmedik. Sebebini şu an için açıklamıyorum. Zaten yakında resmi bir açıklama yapacağız. Şu anda Assis'e İstanbul turu yaptırmakla meşgulüm' ifadelerini kullandı.

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın