Görüş Bildir
Haberler
Ricardo Quaresma İstanbul'da

Ricardo Quaresma İstanbul'da

Batuhan
21.07.2015 - 10:36 Son Güncelleme: 21.07.2015 - 18:41

"Yeni bir sayfa açıyorum"

"Yeni bir sayfa açıyorum"
"Yeni bir sayfa açıyorum"

Beşiktaş'ın transfer görüşmelerine başladığı Portekizli eski oyuncusu Ricardo Quaresma, yeniden siyah-beyazlı formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi.

Ricardo Quaresma, BJK TV yayınında açıklamalarda bulundu.

Taraftarın havalimanındaki coşkulu karşılamasına değinen Quaresma, 'Yeniden Beşiktaş'ta oynayacak olmam benim için büyük bir keyif ve onur. Beşiktaş taraftarıyla aramızdaki bağı herkes biliyor. Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarlara gösterdikleri duygu seli ve coşku için teşekkür ediyorum. Buna nasıl karşılık vereceğimi şimdiden düşünüyorum' dedi.

Beşiktaş taraftarının yeniden dönmesinde etkili olduğunu söyleyen 31 yaşındaki futbolcu, 'Taraftarımızın bana duyduğu saygı ve sevgi burada olmamdaki en önemli sebep. Ayrıca başkanımızın ve yöneticilerimizin transferim sürecinde gösterdikleri ilgi gelmemde başrol oynadı. Yeni bir sayfa açıyorum. Dünle ilgili değil, bugün ve yarın ne olacağıyla ilgili konuşmak istiyorum' ifadelerini kullandı.

Quaresma, yapımı devam eden Vodafone Arena'da kupalar kazanmak istediğini aktararak, 'Giyeceğimiz forma ve armamız aynı. Taraftarlarımız, İnönü'de gösterdikleri desteği yeni stadımızda da göstereceklerdir. Umarım tek değişen alacağımız kupaların sayısı olur ve çok kupa kazanırız' şeklinde konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Quaresma İstanbul'da

Quaresma İstanbul'da
Quaresma İstanbul'da

Beşiktaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma İstanbul'a geldi.

Beşiktaş'ın transfer etmek için görüşmelere başladığı Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma, İstanbul'a geldi.

THY'nin tarifeli uçağıyla Lizbon'dan hareket eden Portekizli futbolcunun uçağı saat 18.30 sularında İstanbul'a indi.

https://twitter.com/cArsi_1982/status/623520674603249665

Twitter'dan yorumlar

18:30'da İstanbul'a geliyor

18:30'da İstanbul'a geliyor

Beşiktaş uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Portekizli yıldız Quaresmatransferinde mutlu sona ulaştı. Siyah beyazlı ekibin görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği 31 yaşındaki oyuncu İstanbul'a geliyor.

Bugün saat 18:30'da Atatürk Havalimanı'na inecek olan Quaresma çok sayıda Beşiktaşlı taraftar tarafından karşılanacak. Yıldız oyuncunun ilk olarak Beşiktaş'ın Nevzat Demir Tesisleri'ne gitmesi ardından da birkaç gün içinde siyah beyazlı ekibin Avusturya kampına katılması bekleniyor.

Beşiktaş, Quaresma’yı KAP'a Bildirdi

Beşiktaş, Quaresma’yı KAP'a Bildirdi

Beşiktaş, Ricardo Quaresma’nın transferi için oyuncunun kulübü ve kendisiyle görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş kulübünden KAP'a yapılan açıklamada;

'Ricardo Quaresma'nın transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü FC Porto ile görüşmelere başlanmıştır.' ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
1
0
0