Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ın Yeni Transferi Alexis Delgado: "Şampiyonluk İçin Geldim"

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Alexis Delgado: "Şampiyonluk İçin Geldim"

Enver K.
24.01.2016 - 23:42 Son Güncelleme: 25.01.2016 - 16:06

Beşiktaş'ın yeni transferi Alexis Delgado dün gece İstanbul'a geldi ve bu sabah sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra başkan Fikret Orman'la bir araya gelen Delgado, Vodafone Arena'yı gezdi ve 'Şampiyonluk için geldim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş'ın yeni transferi Alexis Delgado sağlık kontrolünün ardından Vodafone Arena'ya gelerek siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman ile buluştu.

Burada basının sorularını yanıtlayan İspanyol oyuncu, 'Çok mutluyum, çok heyecanlıyım, Burada olmaktan mutluyum. Beşiktaş gibi büyük bir kulübün beni takip etmesi çok güzel bir şey. Şimdi şükürler olsun ki buradayım' dedi. Şampiyonluk için geldiğinin altını çizen Delgado, 'Asla pes etmem. Benim yapımda pes etmek yok. Formam için gözümü karartırım ve son ana kadar savaşırım' diye konuştu. Beşiktaş'ı daha önceden bildiğini de anlatan Alexis Delgado, 'Takımda çok önemli oyuncular var. Mario Gomez ve Quaresma için söylenecek bir şey yok. Çok kaliteli oyuncular. Genç isimler de takıma büyük katkı veriyor. Tecrübelerimle şampiyon olacağımıza inanıyorum' şeklinde konuştu.

İstanbul'a Geldi

İstanbul'a Geldi

Madrid'den gelen 30 yaşındaki savunma oyuncusunu Atatürk Havalimanı'nda siyah-beyazlı kulüp adına Erdinç Gültekin karşıladı.

Bir grup Beşiktaşlı taraftar, havalimanına gelerek Delgado'ya sevgi gösterilerinde bulundu. Bazı vatandaşlar da futbolcuyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, daha önce yaptığı açıklamada, Delgado'nun transferi için kulübü Getafe ile görüşmelere başlandığını duyurmuştu.

Kariyerinde sadece İspanyol takımlarında forma giyen Delgado, daha önce Malaga, Valencia, Sevilla ve Getafe'de oynadı.

Sağlık Kontrolünden Geçti

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada Delgado'nun sağlık kontrolünden geçirildiği bildirildi. Delgado'nun sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

AA ve Cumhuriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
9
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tatlış penguen

Trabzona gönderin arkadaşları orada mahsur kaldı :)