Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 'Hükmen' Galibiyet İstiyor

Beşiktaş 'Hükmen' Galibiyet İstiyor

Batuhan
13.01.2014 - 15:34

Beşiktaş 'Hükmen' Galibiyet İstiyor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar oynanmasına ilişkin kararı Beşiktaş yönetimi tarafından olumlu karşılansa da yeterli bulunmadı.

Süper ligin 15. haftasında oynanan ve 2-1 Kasımpaşa'nın üstünlüğü ile sonuçlanan maç sonrası Beşiktaş, Futbol Federasyonu'na bu maç için itiraz etmişti.

''İTİRAZ ÜÇ SEÇENEK HALİNDE YAPILDI''

Beşiktaş Hukuk İşleri ve Finansmandan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen itirazlarını 3 seçenek halinde yaptıklarını söyledi.

Bu üç seçenek

1 -Maçın 31.dakikada penaltı ile ve yaşanan pozisyonun sorumlusu Ryan Donk'a kırmızı kart verilerek başlatılması.

2-Karşılaşmanın 'Fernandes'e karşı yapılan fiili saldırıdan dolayı' 3-0 kendi lehlerine tescil edilmesi.

3-Kural hatası sebeiyle maçın tekrar oynanması.

''VİCDANİ KANAATLE ALINMIŞ BİR KARAR''

Beşiktaş'lı yöneticiler ve başkan Fikret Orman bu maç için verilmesi gereken en doğru kararın 'hükmen' olması gerektiği görüşünde birleştiler.Beşiktaş yönetimi Federasyonun,itiraz ettikleri 3 seçenekten ''karşılaşmanın tekrar oynanması'' seçeneğini karara bağlamasını 'vicdani kanaatle alınmış bir karar' olarak görüyor.

Bu konuda başkan Fikret Orman, Hukuk kurulunu tekrar görevlendirerek; alınan kararın ve gerekçelerinin en ince ayrıntısına kadar incelenip bir yol haritası çıkarılmasını istedi. Siyah-Beyazlı Yönetim hukuk kurulunun hazırlayacağı bu rapor ve Kasımpaşa'nın karara tepkilerine göre tahkim kuruluna gitme seçeneğini değerlendirmeye alacak.

DHA

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/besikta...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın