Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'a Oğuzhan Müjdesi

Beşiktaş'a Oğuzhan Müjdesi

Batuhan
12.12.2014 - 13:18

Tottenham maçının ardından dinlenmeden hazrlıklarına devam eden Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Oğuzhan Özyakup, takımla çalıştı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham Hotspur'u 1-0 yenerek grubunu namağlup lider tamamlayan Beşiktaş'ta gözler, Spor Gaziantepspor ile deplasmanda yapılacak maça çevrildi.

Siyah-beyazlı takım, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde başladı.

Yağmur altında gerçekleştirilen idmana sakatlığı geçen Oğuzhan Özyakup da katıldı. Antrenmana, tedavileri devam eden Mustafa Pektemek, Demba Ba, Cenk Gönen, Ersan Adem Gülüm, Veli Kavlak ile tedavi sonrası bireysel çalışan Uğur Boral ve Tomas Sivok katılmadı.

Beşiktaş, zorlu Tottenham maçının ardından bugünkü idmanda dinlenmeye yönelik uygulamalar ile kondisyon ve taktik çalışmalar üzerinde durdu. Takım halinde 18 dakikalık koşunun ardından dünkü maçta oynayan futbolcular açma-germe hareketleri ile idmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise önce pas çalışması, ardından dar alanda pres ve minik kalede maç oynadı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Gaziantepspor maçının hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak siyah-beyazlı ekip, akşam üzeri uçakla Gaziantep'e gidecek.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/besik...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0