Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş'ta Demba Ba Kafilede Yer Aldı

Beşiktaş'ta Demba Ba Kafilede Yer Aldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş, Torku Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya'ya gitti.

Siyah-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 15. haftasında yarın (28 Aralık) saat 19.00'da Konya Büyükşehir Stadı'nda Torku Konyaspor ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlılar bu karşılaşma için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden Konya'ya hareket etti. Konya'ya giden Beşiktaş'ı tesislerden İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkan Ahmet Nur Çebi başarı dilekleriyle uğurladı.

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar siyah-beyazlı takımla birlikte öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan THY'ye ait özel bir uçakla Konya'ya uçtu.

Teknik Direktör Slaven Bilic, Torku Konyaspor maçı kadrosuna şu futbolcuları dahil etti:

Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin,  Ersan Gülüm, Pedro Franco, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Kerim Frei, Uğur Boral, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Cenk Tosun, Demba Ba.

  • Skorer
Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/besiktas-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0