Görüş Bildir
Haberler
Beşiktaş 1-0 Rizespor

Beşiktaş 1-0 Rizespor

Enver K.
18.10.2015 - 19:01 Son Güncelleme: 18.10.2015 - 22:00

Karaman maç sonunda çıldırdı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş'a karşı kaybedilen maç sonrası yayıncı kuruluşa önemli açıklmalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam özellikle yenilen golde oyuncularının yaptığı hatalara değinerek öz eleştiride bulundu.

İşte teknik adamın maç sonu açıklamaları;

'İki takım adına da ilk 20 dakika müthiş. Tempo bir oraya bir buraya.Yediğimiz golde 7 kişi birden hakeme bakıyor. Sen düdüğe konsantre olacaksın. Bunu soracağım oyuncularıma.Beşiktaş gelir çat çat atar yersin ama böyle gol yenir mi? 7 oyuncu birden hakeme bakar mı ya? Dönüp hakeme bakıyorlar.'

'Bu gole üzülüp sinirleniyorum, bütün mücadele boşa gidiyor. Sonra da Koray, Quaresma'ya pas atıyor, gol yiyoruz.Ya top oyunda? Neden hakeme bakıyorsun arkadaş? Bunlar işte büyük takım, büyük oyuncu, deneyim, tecrübe...'İyi mücadele ettik, hatta 1-0'dan sonra biraz daha direncimiz ve pas trafiğimiz iyi olsaydı belki gol pozisyonu bulurduk.Nihayetinde iyi bir maç oldu. '

Fanatik

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/2015/10/18/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güneş: "Ne konuşacağımı bilmiyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş , Rizespor'u 1-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

'Kolay maç yok, her maç zor. Bu maçın da zor olmasını bekliyorduk. Fizik gücü iyi olan, direnç koyan, direkt hamlelerle hücuma gitmek isteyen bir takım Rizespor. Çok faul yaptılar. Bizden 2 misli faul yaptılar. Oyun çok kseildi. Biz kötü oynamadık, ama yanlışlarımız vardı. Yavaş oynadık ilk bölümde, etkili atağımız az. Onun dışında oyunun hakimi tamamen bizdik. Daha fazla pozisyon bulması gereken takımız. Futbol hatalar oyunudur. Biz de, onlar da hata yapıyorlar. Bizim attığımız golde de, pozisyon devam ediyorsa, etmelidir. İkinci yarıda geride daha kontrollü, ileride daha etkiliydik. Olcay iyi çalıştı, ama Olcay'dan daha farklı bir oyuncuyu sahaya koyduk. Gökhan da top kayıpları olmasına rağmen temposunu artırdı. Sosa iyi oynamasına rağmen, top kayıpları yaptı. İlk defa bu saha oynuyoruz. Masada bir 3 puan vardı'

' Ben medyaya ne konuşacağımı bilmiyorum. Ben sustuğum zaman bir şeyler yazıyorlar, konuşunca daha değişik yazıyorlar. Bir süre sonra oyuncularım ile birbirimize gireceğiz. Bu tip söylemler oyuncular üzerinden hep spekülasyonlarla götürülüyor. Bugün Quaresma iyiydi, kötüydü desem farklı yere taşınıyor. Belki Mario'yu da, Oğuzhan'ı da çıkarabilirdik. Kim kurtardı değil de, Beşiktaş nasıl başarılı oluru kovalamamız gerekiyor. Olcay'dan da, Quaresma'dan da memnunum'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/gunes-ne-konusac...

Quaresma: "Daha fazla dakika almak istiyorum"

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’ın Çaykur Rizespor’u mağlup ettiği maçın tek golünü kaydeden Ricardo Quaresma, karşılaşmanın ardından Lig TV’ye konuştu. “Yedek kaldığım için mutsuzum” diyen Quaresma, akıllara Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie’yi getirdi.

Artık daha fazla oynamak istediğini söyleyen Quaresma “Beşiktaş için her zaman elimden gelenin fazlasını vermeye çalışıyorum. Şu anda kadar fazla dakika bulamıyorum. Oynamadığım için memnun değilim. Açıkçası şu andaki durumumdan mutsuzum. Bundan sonra daha fazla dakika almak istiyorum” dedi.

Hatırlanacağı üzere Van Persie de kendi golü ile kazanılan Bursaspor maçı sonrası yedek oturmak memnun olmadığını dile getirmişti.

Futbola aşık olduğunu da belirten Ricardo QuaresmaFutbol oynamayı çok seviyorum. Taraftarımıza da benim bu duyguyu canlı tutmamı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Daha fazla oynayıp takımıma katkı yapmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/10/1...

Beşiktaş 1-0 Rizespor

Beşiktaş 1-0 Rizespor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor'u, Ricardo Quaresma'nın golüyle 1-0 mağlup etti.

Ligde üst üste üçüncü galibiyetini alan Şenol Güneş'in ekibi, Avrupa Kupası haftasına girilirken zirvedeki 2 puanlık farkı korudu.

Gol krallığı tablosunda 6'şar golle zirveyi paylaşan Mario Gomez ile Leonard Kweuke'nin düellosunda kazanan Şenol Güneş'in ekibi Beşiktaş oldu.

Golcülerin sessiz kaldığı gecede tek gol Ricardo Quaresma'dan geldi. Maça yedek başlayan Portekizli yıldız 46'da oyuna girdi 63'te galibiyet golünü attı. Karadeniz ekibi karşısında sahadan 1-0 galip ayrılan Beşiktaş galibiyet serisini 3 maça, puanını da 19'a çıkararak takipçileri G.Saray ve F.Bahçe'nin 2 puan önünde liderliğini korudu.

8'de Kweuke topu filelerle buluşturdu ancak yan hakem kritik bir kararla ofsayt bayrağını çekti. 11'de Deniz Kadah'ın kafa vuruşu üst direkte patladı. İlk çeyrek saatin ardından Rizespor baskısı dindi. Beşiktaş Jose Sosa'nın devreye girmesiyle oyun üstünlüğünü ele geçirdi ancak siyah-beyazlılar gol pozisyonu üretmekte zorlanınca ilk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarının başında Olcay Şahan'ın yerine oyuna giren Ricardo Quaresma 63'te sihrini yaptı ve ceza sahası dışından yaptığı müthiş vuruşla kaleci Charles Itandje'ı çaresiz bıraktı. Portekizli yıldız Trabzonspor maçından sonra Süper Lig'deki ikinci golünü atarak Başakşehir Fatih Terim Stadı'nı ayağa kaldırdı.

Quaresma'nın bireysel yeteneğiyle golü bulan Beşiktaş, farkı 2'ye çıkarabileceği pozisyonları da buldu fakat son vuruşlarda etkisiz kaldı. Şenol Güneş skor avantajını korumak için Jose Sosa 79. dakikada yerini Necip Uysal'a bıraktı.

81'de Oğuzhan Özyakup'un filelerle buluşan vuruşu öncesi Mario Gomez için ofsayt bayrağı kalktı.

https://twitter.com/Besiktas/status/655820929587617793

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
21
9
6
5
3
0