Görüş Bildir
Haberler
Beğendiğin Netflix Dizilerine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı

Beğendiğin Netflix Dizilerine Göre Bilinçaltın Neye Saplantılı

Trex
26.01.2019 - 19:39

Beğendiğin dizilerden bilinçaltını okumaya devam ediyoruz. Bu defa Netflix dizileriyle..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

2.

3.

4.

5.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

8.

9.

10.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Neşe!

Neşe!

Senin her yerinden neşe fışkırıyor desek yalan olmaz. Çocuklar gibi şensin. Çünkü sen bu hayata pozitif olmak için gelmişsiniz. Motton da net: Good vibes only! 4 mevsim ilkbahar, her gün pazar sabahı kahvaltısında gibi coşkulu ve enerjiksin.  Çevrene yayadığın pozitif enerji insanlarda ''Ya bu acaba cennetten mi geldi?'' düşüncesini güçlendiriyor.   Son dönemlerde yaşadığın problemler seni biraz yıpratmış ama hepsini aşacak güçtesin. Öyle kolay kolay pes edecek değilsin. Çünkü kaybetmek kitabında yok! Bu sıkıntılı günler geçecek ve  tüm neşenle ortamlara akacaksın. Neşe senin  hücrelerinde DNA kodlarına işlemiş. Arada yaşadığın Fetret Dönemleri senin titireyip kendine gelmen için fırsat ;) Çünkü senin hamurun neşeyle yoğrulmuş.

Aşk!

Aşk!

Senin bilinçaltında derin ve tutkulu bir aşk var. Hürrem, Leyla, Aslı, Kerem, Mecnun.. Hepinizin genetik kodlarına işlemiş olan tek şey: Aşk. BAşk dediysek bu illa bir insan olmak zorunda değil. Sen sevimli bir kediye de bir edebiyat eserine de ilkbaharda yağan yağmura da aşık olabilirsin. Sen tutkularına bazen esir olabilen, hayatta mutlu olmak için sezgilerin ve hislerin peşinden gitmek gerektiğine inanan bir insansın. Ayrıca son derece kırılgan ve naifsin. Haliyle çevrendeki insanları da ona göre seçmişsin. Seni rahatsız edecek insanlar özel alanına adım atamaz. Ve son olarak uzun soluklu ilişkilerin insanısın. ;)

Yemek!

Yemek!

Verdiğin cevaplara göre senin alter-egon da, egon da, süper-egon da yemeğe takıntılı.  Belki yemesini seviyorsun, belki mutfakta yemek hazırlamayı, belki de mis gibi yemeklerin kokusuna meftunsun orasını bilmiyoruz ama şu kesin senin bilinçaltın yemek yemek diye bağırıyor.  Ancak bilinçaltınızı sadece bununla açıklamak tam olarak yeterli sayılmaz. Bilinçaltın diyor ki sen düzenli yaşama alışkın evini seven bir insansın. Rutini bozmak pek sana göre değil. Ayrıca sevgililerine her zaman sadıksın. Bilinçaltın öyle diyor ;)

Seks!

Seks!

Senin bilinçaltında şehvet var, seks var, libido var. Ayıp değil, günah değil. Utanılacak sıkılacak bir konu değil yetişkin her insan için normal bunlar :)  Senin için seks hep bir adım önde. Senin davranışlarını yönlendiren  libidon... Ve seks senin için eylemden öte.  Verdiğin cevaplar bilinçaltının  seksle dolup taştığını söylüyor. Cinsellik sana ilham veriyor ama arada nefes al, bir derlen toparlan kendine gel :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
76
33
23
21
15
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hiçbirini izlemedim,teşekkürler.

Parfume ? Dizi ? Lütfen içeriklerinizi hazırlarken özen gösterin.

Eylul

Netflixte "perfume" filminin dizisi de çıktı bilginiz olsun. IMDB'den bakın bi isterseniz.