Görüş Bildir
Haberler
Oculus Rift Entegrasyonuyla Parrot’un 3. Nesil AR Drone’u: Bebop ve Skycontroller

Oculus Rift Entegrasyonuyla Parrot’un 3. Nesil AR Drone’u: Bebop ve Skycontroller

Onedio Medya
12.05.2014 - 11:57 Son Güncelleme: 12.05.2014 - 12:25

Parrot, AR Drone‘un 3. nesli Bebop’u ve Skycontroller’ı tanıttı. Ülkemizde de satılan AR Drone’un yeni modeli Bebop’ta kamera 14 MP ve Full HD kaliteye artırılırken, Oculus Rift entegrasyonuyla dikkat çekiyor. Tanıtılan diğer model Skycontroller’ın Bebop’tan tek farkı 2 kilometre daha uzak alana erişebilmesi.

Bebop’la bireysel müşterileri Skycontroller’la ticari müşterileri hedeflemek istiyor olabilecek Parrot’un yenilikleriyle devam edelim. 8 GB hafızayla sunulan Bebop’ta balık-göz lensle kamera açısı 180 dereceye artırılırken, yazılımında da geliştirmeler yapılarak görüntü sabitlemede iyileştirmeler yapılmış.

Görüntü ve uçuş kalitesinde iyileştirmelerle dikkat çeken Bebop’un en büyük sıkıntısı şarj problemi olacak görünüyor. 12 dakika uçuş süresi olan Bebop bu yönüyle bekleneni veremediğini belirtelim. Power Edition’ın çıkıp çıkmayacağı konusunda bir bilgi paylaşılmazken Bebop’un yılın son çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Fiyat yönüyle ABD’de 300 dolara satılan AR Drone’un biraz üstünde bir etikete sahip olması beklenirken, Türkiye’de 999 TL’ye satıldığını düşündüğümüzde bu fiyatın üstünde olacağını belirtelim. Parrot’un Bebop’la ilgili paylaştığı video bulunmazken Bebop’un San Fransisco’da yaptığı tanıtımda Cnet’in inceleme videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

webrazzi

Kaynak: http://www.webrazzi.com/2014/05/12/oc...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0