Görüş Bildir
Haberler
Bayern Münih'ten Tarihi Karar

Bayern Münih'ten Tarihi Karar

Batuhan
24.02.2014 - 17:05

Bayern Münih'ten Tarihi Karar

Almanya'nın köklü kulübü Bayern Münih, ilginç bir kararla artık Borussia Dortmund'dan oyuncu transfer etmeyeceğini açıkladı.

Bundesliga'nın zirvesinde yer alan Bayern Münih yönetimi, yaptığı toplantının ardından bu tarihten sonra Borussia Dortmund'dan oyuncu transfer etmemeye karar verdi.

Bavyera ekibinin başkanı Uli Hoeness ve sportif direktörü Karl Heinz Rummenigge, bu karara gerekçe olarak Bayern'in güçlü rakiplere ihtiyaç duymasını ve bu doğrultuda düşüş yaşayan Dortmund'a daha fazla zarar vermek istememelerii gösterdi.

Bayern Münih geçen sezonun bitimine kısa süre kala Dortmund forması giyen Mario Götze'yi kadrosuna kattığını açıklamıştı. İki takımın Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak olması nedeniyle Götze Dortmund taraftarlarından büyük tepki görmüştü.

Bu sezon ise; Bayern'in yolunu tutacağı açıklanan Robert Lewandowski Dortmundlu taraftarların öfkesinden nasibini almış, Polonyalı golcünün sahip olduğu otomobilin lastikleri çalınmıştı.

Bu kararla birlikte Bayern'in Dortmund forması giyen Marco Reus ve İlkay Gündoğan'ı transfer etmek istediği yönündeki söylentiler son bulmuş oldu.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/almany...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0