Görüş Bildir
Haberler
Bayan Termal Boxer Külot

Bayan Termal Boxer Külot

Renkli Kelebek
14.05.2014 - 12:18 Son Güncelleme: 14.05.2014 - 12:50

Bayan Termal Boxer Külot

Önceleri sporla ilgilenenlerin sıklıkla tercih ettiği ve normal yaşantısına devam edenlerin ise pek ilgilenmediği ürün olan termal içlikler günümüzde oldukça popüler hale gelmiştir.

Termal içlikleri, sadece kış aylarında soğuktan koruyan giysiler olarak düşünmeyin. Bu giysiler hem kış aylarında sizi soğuktan korumak amacıyla kullanılır ve hemde yaz aylarında terlemelere karşı sizi korumaktadır.

Yaz aylarında spor yapanlar haliye daha çok terlemektedirler. Terlerin vücuttan bir an evvel atılması ve böyleliklede hastalıklardan korunması gerekmektedir insanların. Ancak normal çamaşırlarda yani atlet, fanila, body, tayt veya külotlarda bu özellik termal kıyafetlere göre çok çok düşüktür.

Termal içlikler ise kumaşının özelliğinden kaynaklanan yapısıyla terinizi hızlı bir şekilde dışarıya atmakta ve ter derinizde kalmamaktadır. Böyle oluncada siz spor yaparken veya günlük hayatınızda kendinizi daha çok korumuş olmaktasınız.

Yine aynı şekilde kış aylarında soğuktan korunmak için özellikle bunu konuştuğumuzda kayakçılar akla gelmektedir ki kayakçıların hemen hemen hepsi termal içlikler kullanmaktadırlar. Kullanılan bu termal içlikler dışarıdan gelen soğuk havayı içeriye almayıp sıcak havayı ise kolaylıkla dışarıya vermemektedir.

Özellikle okula çocuklarını gönderen annelerin çocukları içinde termal çamaşırlar araştırdıklarını bilmekteyiz. Çok hareketli olan çocuklar kışın okulun sıcak ve kapalı olmasında çabucak terlemekte ve ortam değişikliklerinde de soğuk havada hemen şifayı kapmaktadırlar. Burada da yine termal içlikler devreye girmekte ve teri vücuttan atmaktadırlar..

Termal içliklerde en çok tercih edilen modeller

Termal atlet

Termal body

* Termal tayt

Termal içlikleri herhangi bir iç giyim mağazasından bulabileceğiniz gibi sitemizden de bulabilirsiniz.

Gerçekten Termal içlik mi?

Günümüzde herşeyin sahtesi üretildiği gibi termal içliklerinde sahtesi üretilmektedir. Termal içliklerde kullanılan kumaşlar normal kumaşlara göre farklı ve pahalıdır. Ancak bazı markalar bu kumaşlara büyük ölçüde naylon katarak termal etiketini yapıştırabilmektedirler. Bu durumda da sizin yapacağınız bilenen güvendiğiniz markalardan bu termal içlikleri almka olacaktır. Firmamız ise bu kritere dikkat etmektedir.

Gizli Paketleme

İç giyim siparişlerinde dikkat edilen ilk maddelerden olan gizli paketleme işlemini sitemizdeki her ürün için veya her siparişiniz için uygulamaktayız. Sizler siparişlerinizi verdiğiniz andan itibaren bu gizlilikte başlamaktadır ve kargo çalışanları veya sizin haricinizde kargonuzu teslim alan herhangi birisi kargo içeriği hakkında bilgiye kesinlikle sahip olmayacaktır.

Black Spade Termal İç Giyim

Black Spade termal içlik modellerini keşfedin! Ülkemizin kaliteli iç giyim markasından Black Spade Termal iç çamaşırlarını, gizli paketleme ve alternatifli ödeme seçenekleri ile sipariş verin.

Google plus üzerinden fırsatları yakalayın icgiyim - Google+

Kaynak: http://www.icgiyim.com.tr/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın