Görüş Bildir
Haberler
Batman'in Yeni Oyununa Merhaba Deyin: Arkham Knight

Batman'in Yeni Oyununa Merhaba Deyin: Arkham Knight

Onedio Medya
04.03.2014 - 18:05

Batman'in Yeni Oyununa Merhaba Deyin: Arkham Knight

Sızdırılan bir görsel nelere yol açıyor işte.

YAZAN

Sarp Kürkcü

Daha önce sizlerle yeni gelmesi muhtemel Batman oyununun izlerini paylaşmıştık.

Hatırlarsanız, o haberde GameStop’a gitmiş olan bir kartonet vardı, yeni bir Arkham stili Batman logosuyla karşı karşıyaydık. İşte o iş biraz sonuca bağlandı.

İngiliz oyun satış sitesi Game UK bir hata yapıp oyunun tanıtımına dair olan sürpriz etkisini ortadan kaldırdı. Yeni oyunumuzun adı Batman: Arkham Knight . Evet, biliyoruz. Arkham’ın yanına sürekli kelime yapıştırılarak oyun ismi konur oldu. Bu arada, oyunun arkasındaki ismin Rocksteady olduğunu belirtmek lazım.

Gelelim nasıl bilgiler olduğuna. İlk olarak, bu Arkham serisinin son oyunu olacak. Yani bir üçleme kıvamında olan seride Arkham Origins ’in göreceli olarak amaçsız bir oyun olduğu da neredeyse kesinleşmiş oldu.

Diğer bir madde, bu sefer çatılar kadar yollara da hakim olacağımız. Çünkü Batmobil , ilk kez bir Arkham oyununda kullanılabilir olacak.

Son olarak da Korkuluk (Scarecrow) oyundaki asıl düşmanımız olacak gibi görünüyor.

Oyunun platformları PC, PS4 ve Xbox One olarak görünüyor. Bu da şimdiki nesil için herhangi bir özelliği kısmayacaklarına işaret ediyor. PS3 ve Xbox 360 sahipleri için kötü haber belki ama, bu da gerçek şimdi.

Bakalım oyunun resmi açıklanışı ne zaman olacak? Ne de olsa Mart ayı içinde etrafa tüm bilgilerin dökülmesini bekliyoruz bir süredir.

Güncelleme Görünüşe göre biz bu haberi derlerken bir gelişme daha yaşandı. GameInformer dergisi Nisan ayının kapağını yayınladı. Tahmin edeceğiniz üzere Nisan ayı Batman: Arkham Knight ile geçecek. Bilgilerin delicesine düşeceği bir dönemdeyiz demektir bu.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36673-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Didem Üstünol

Oyun 1,5 GB ve saatler sonra tam bitti derken hata verip kapanıyor. Telefon hafızası dediğin nedir ki, bu boyut çok fazla olmuş