Görüş Bildir
Haberler
Batman'den Önce ''Gotham'' Vardı!

Batman'den Önce ''Gotham'' Vardı!

Batman Sayesinde Tanıdıgımız Karakterler

Burda işlenen konu dizide hep kamera önünde olan şeylerin Batman hikayelerine alt yapı oluşturdugudur.

Not: Aşırı Spoiler içerir izlemediyseniz bunu okumak istemeyebilirsiiniz...

2. Sezon 21 Eylül'de

Türkiye'de 22 Eylül'de izleyebilirsiniz. Şimdiden İyi Seyirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Titan Bane

Titan Bane

Viper

Viper kanına karışan kişinin inanılmaz güçlü olmasını saglamıştı. Ancak alan kişilerin kemiklerinin eridigi gözlemlenmiştir. İlerleyen zamanlarda ilacı birileri biraz daha geliştirmiş olmalı ve Bane'in üzerinde denemişler. Diger deneklerin ölmesi ve sadece Bane'in hayatta kalması kendisinin özel oldugunu düşünmesini saglamaktadır ve Batman'in peşine düşecektir.

Black Mask

Black Mask

Black Mask'in Babası

Psikopat maskeli işveren adamı görmüşüzdür. Bu maske takıntısı ailecek var demekki Batman'in düşmanlarından birinin bu adamın oglu. Roman Sionis babası sayesinde oldukça zengindir. Gotham'ı kötü yola düşürmek için herşeyi yapacaktır.

Poison Ivy

Poison Ivy
İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçük Ivy

Kendisi bitkileri kontrol edebiliyor ve bazen dokunuşları ölümcül derecede zehirleyici olabiliyor. En önemli özelliklerinden birisi ise yaydıgı toksin ile erkekleri kontrol altına alabiliyor. Bir bitkiyi korumak için yüz insan öldürebilir. Jim Gordon'un yaptıgı en büyük hatalardan biri bu kızın babasını öldürmeleriydi. Kendisine komplo kurulmuştu ve Wayne'lerin katili oldugunu düşündügü adam suçsuzdu zaten dizide de en çok dikkat çeken ise Ivy nin evi bitkilerle doluydu. Aynı zamanda Catwoman ile çocukluk arkadaşıdır.

The Riddler

The Riddler

Edward Nygma

Batman'in en çok kafayı yemiş düşmanları arasındadır. Çok zeki oldugunu düşünür ve oyunlarının hedefi ise kendisine layık oldugunu düşündügü Batman'dir. Başlarda kimse tahmin edemezdi. Ama dizinin sonlarına dogru şizofren yüzünü gösterdi Bundan sonra onun ismi Edward Nygma, E.Nygma, Enigma...

Scarecrow

Scarecrow

Gerald Crane

En büyük korkuları gün yüzüne çıkaran ilacı ile meşhurdur. Kendine Korkuluk demesinin nedeni ise en büyük korkusunun o olmasıdır. Dr. Crane önce kendine daha sonra da çocuguna verdigi ve kendi ürettigi bu ilaç(Kurbanlarının böbrek üstü bezlerini söküp almıştır yüksek miktarda oglunun kanına enjekte ettikten sonra en büyük korkusunu yıllarca görmüştür. Delirmiş Batman düşmanlarına bir yenisi eklenir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Penguen

Penguen

Oswold Cobblepot

Yok edilmesi en güç Batman düşmanı her yerden sıvışma yetenegi vardır. Mükkemel diyebilecegimiz Penguen'i Gotham dizisinde bulduk. Ama eminim büyükçe şişmanlar ve saçları dökülmeye başlar.

Red Hood

Red Hood

İlk Reed Hood

Red Hood Gotham'ın en büyük efsanelerinden birçok kez o başlıgı bir sürü kişi takmıştır hatta Joker da bu başlıktan nasibini almıştır. Red Hood felsefesini çok güzel bir şekilde yansıtmıştır. Gordon'un dedigi gibi maske oldugu sürece altındakini bir önemi kalmıyor. Önemli olan Red Hood olması.

Lucius Fox

Lucius Fox
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dizide ki Fox

İlk sezonda Bruce Mr. Fox ile resmi olarak tanıştı. Nasıl olsa ileride Batman'e çok yardımı dokunacak. Bruce Mr. Fox ile yeniden karşılaşmak isteyecektir. Eminim babası hakkında ögrenmek istediklerini ondan alabilir.

Two-Face

Two-Face

Harvey Dent

Sadece yüzü degil kişiligide ikiye bölünmüştür. İki yüzü de tura olan parası daha sonra bir yüzü temiz diger yüzü kirli ve eskimiş tura olur. Kurbanlarının kaderini şansa bırakır. Gotham'da Two-Face'i göremiyecez yani dizi boyu Gordon  ile iyiler cephesinde savaşacak.

Hugo Strange

Hugo Strange

Hugo Strange Dizide ki

Psikopat begin cerrhahı akıl hastalarının üzerinde inanılmaz dehşet verici deneyler yapmıştır. Arkham Asylum da görev yaptıgı zamanlar da ki ilk kez psikopatlıgı Jim Gordon sayesinde göz önüne çıkmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Catwoman

Catwoman

Selina Kyle

Ne iyidir ne kötü, mükemmel bir hırsızdır. Batman ile birçok kez iş birligi de yapmıştır. Daha çok Batman ile arasında ki garip ilişkisiyle öne çıkar. Gotham sayesinde aralarındaki ilişki çok daha öncelerden başladıgını ögrenmiş olduk.

The Joker

The Joker

Jerome

Suçun Paylanço Prensi, özel gücü olmasa da zekası ve kurnazlıgı onu en tehlikeli suçlu yapar. Kaybedecek hiçbir şeyi yoktur bu sayede çok tehlikelidir. Uzman kimyagerdir, ve muhteşem el becerisi vardır. En büyük gücü çatlagın teki olmasıdır. Batgirl'ü sandalyeye mahkum etmiştir Jason Todd'u öldürmüştür. Batman'i illallah ettiren tek suçludur. Batman ile birbirini tamamladıklarını düşünür. Kendisi Batman'e muhtaçdır, karşı koyacak birisine ihtiyacı vardır, bu onun en sevdigi oyundur. Joker hakkında hiçbir şey bilmiyorduk bu sanırım bize iyi geldi. Sirkte büyüdügü, ne yaptıgı belli olmayan bir annenin oglu ve ilk kurbanı annesi tam da Joker'a yakışan bir hareket. Daha fazla Joker'li bölümler yakında.

Gotham Season 2 Promo "Villains Rising" (HD)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın