Görüş Bildir
Haberler
Barcelona, Türkçe Twitter Sayfası'nı Duyurdu

Barcelona, Türkçe Twitter Sayfası'nı Duyurdu

Enver K.
29.01.2016 - 13:25

Daha önce Facebook'tan Türkçe paylaşımlar yapan Barcelona, Twitter'da sadece Türkçe paylaşım yapacağı @fcbarcelona_tr hesabını resmen duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hesaptan ilk olarak Arda Turan'ın 'Barcelona'nın resmi Twitter sayfasını takip ederek bütük bilgileri oradan alabilirsiniz.' mesajı yayınlanırken ardından da 'Merhaba Türkiye. Arda Turan'dan sonra, artık sizlerin de dahil olduğu yeni bir yolculuğa çıkıyoruz' ifadeleri kullanıldı

Barça, Tr uzantılı '@fcbarcelona_tr' hesabını açtıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde Türkçe web sayfasının da müjdesini verdi.

Barcelona resmi web sayfasında 2015/2016 sezonu sonuna kadar mevcut Katalanca, İspanyolca, İngilizce, Çince, Fransızca, Portekizce, Endonezyaca, Arapça ve Japoncaya Türkçe de eklenmiş olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kulüpten yapılan açıklamada, Arda Turan'ın transferini açıklayan Twit'in Barça tarihinin en çok etkileşimini (42 bin RT ve 36 bin like) meydana getirdiğini bilgisini verdi.

Twitter'in yanı sıra Türkçe Facebook sayfası da yolda.

Türkiye'yi stratejik marketlerden biri olarak gören Barça, Turk Telecom, Beko ve Lassa Tyres şirketleri ile anlaşmalar yaptıklarını hatırlattı.

HTSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
19
3
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
monacolu

Takip edin

Anonymous

Arda geldi geleli Barcelona iyice Türkleşiyor. 4-5 sene sonra barçayı STSL'de görürsek şaşırmayın.

Pasif Kullanıcı

Merak ettigim yaziları/twetleri google ceviridenmi yapiyolar!?. /:

Wolve

Adamlar zengin çevirmen tutuyorlardır. :D Fakirlik...