Görüş Bildir
Haberler
Baliç'ten İzet Hayrovic'e Tam Not

Baliç'ten İzet Hayrovic'e Tam Not

Batuhan
02.01.2014 - 11:24

Baliç'ten İzet Hayrovic'e Tam Not

Son dö­nem­de bi­zim­le bir­lik­te ol­ma­ya baş­la­dı. Haj­rovic’i 2014 Dün­ya Ku­pa­sı’na mut­la­ka gö­tü­re­ce­ğiz. Şut­la­rı çok iyi. Eğer fi­zik­sel gü­cü ye­rin­de olur­sa oy­na­dı­ğı her ta­kı­ma kat­kı sağ­lar.

İs­viç­re Li­gi ta­kım­la­rın­dan Grass­hop­pers’ta for­ma gi­yen 1991 Bos­na Her­sek do­ğum­lu İzet Haj­ro­vic, Ga­la­ta­sa­ray Tek­nik Di­rek­tö­rü Ro­ber­to Man­ci­ni’nin en çok is­te­di­ği isim­ler­den bi­ri. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ku­lüp de bu oyun­cu­yu trans­fer et­mek için ça­lış­ma­la­rı­nı tüm hı­zıy­la sür­dü­rü­yor. Yö­ne­tim bir yan­dan da, Haj­ro­vic’i yer­li sta­tü­sün­de oy­na­ta­bil­mek için Fut­bol Fe­de­ras­yo­nu nez­din­de çam­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Pe­ki Haj­ro­vic na­sıl bir fut­bol­cu, Cim­bom’a fay­da­lı olur mu?

‘Çok güçlü bir sol ayağı var’

Bu so­ru­la­rı ta­nı­dık bir is­me, El­vir Ba­liç’e yö­nelt­tik. Tür­ki­ye’de bir dö­nem Fe­ner­bah­çe ve Ga­la­ta­sa­ray’da da for­ma gi­yen, şim­di­ler­de ise Bos­na Her­sek Mil­li Ta­kı­mı’nda tek­nik di­rek­tör Saf­fet Su­siç’in yar­dım­cı­lı­ğı­nı üst­le­nen Ba­lic, Haj­ro­vic’ten öv­güy­le bah­set­ti.

23 ya­şın­da­ki Bos­na­lı’nın iyi ve ka­li­te­li bir fut­bol­cu ol­du­ğu­nu di­le ge­ti­ren Ba­liç “Haj­ro­vic’e son dö­nem­de mil­li ta­kım­da şans ver­dik. Grass­hop­pers’ın geç­ti­ği­miz se­zon en iyi oyun­cu­la­rı ara­sın­da yer al­dı. Çok güç­lü bir sol aya­ğı var ve onu çok iyi kul­la­nı­yor. Mil­li ta­kım­da iyi bir oyun çı­kar­dı. Sağ ve sol ka­nat­lar­da oy­na­ya­bi­li­yor. Sağ ta­raf­ta oy­na­dı­ğı za­man içe­ri gi­rip sol aya­ğıy­la çok iyi şut­lar atı­yor. Bu onun en önem­li ar­tı­sı. Sağ ta­raf­ta oy­na­ma­yı bu ne­den­le çok se­vi­yor. Tek­nik bir oyun­cu” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

‘Sürekli gol atmayı düşünüyor’

“Sü­rek­li gol at­ma­yı dü­şü­nen bir fut­bol­cu” di­ye ta­nım­la­dı­ğı Haj­ro­vic’in genç bir oyun­cu ol­ma­sı ne­de­niy­le çok da­ha faz­la ça­lış­ma­sı ge­rek­ti­ği­ni de be­lir­ten Ba­lic “Fi­zik­sel ola­rak ha­zır ol­du­ğun­da ger­çek­ten iyi bir fut­bol­cu. Bi­zim ara­mı­za ye­ni ka­tıl­dı. Bi­raz za­ma­na ih­ti­ya­cı var. Fi­zik­sel ola­rak ha­zır ol­du­ğun­da oy­na­dı­ğı her ta­kı­ma kat­kı sağ­lar” şek­lin­de ko­nuş­tu. El­vir Ba­liç son ola­rak Haj­ro­vic’e bir müj­de de ve­re­rek “Bre­zil­ya’da dü­zen­le­ne­cek 2014 Dün­ya Ku­pa­sı’nda Haj­ro­vic’e ke­sin­lik­le kad­ro­muz­da yer ve­re­ce­ğiz” diye konuştu.

(Bugün)

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/balic-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın