Görüş Bildir
Haberler
Bakanlık'tan Cumhuriyet.com.tr'ye Engelleme

Bakanlık'tan Cumhuriyet.com.tr'ye Engelleme

Bakanlık'tan Cumhuriyet.Com.Tr'ye Engelleme

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin, 15 yaşında polisin attığı gaz bombasıyla öldürülen öğrencileri Berkin Elvan’ın cenazesine ilişkin haberleri takip etmesini sakıncalı olarak değerlendirdi. Eğitim Sen’den edinilen bilgiye göre bakanlık okullarındaki bilgisayarlardan Berkin Elvan’ın cenazesine ilişkin haberlere erişim yasaklandı.

Okuldaki bilgisayarlarından Cumhuriyet Gazetesi’nin internet sitesinde yer alan “Polis Pangaltı’da müdahaleye başladı” başlıklı video habere tıklayan öğretmenler, “Bu siteye erişim, sakıncalı içeriğinden dolayı, Milli Eğitim Bakanlığı isteğiyle, Türk Telekom A.Ş tarafından engellenmiştir” uyarısı ile karşılaştı.

‘Erdoğan’ın Berkin açıklamasını izleyebiliyoruz’

Eğitim Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Barış Uluocak, “Berkin’in cenazesi ile ilgili hiçbir videoyu izleyemiyoruz ama Recep Tayyip Erdoğan’ın Berkin öldü ama borsa düşmedi videosu açılıyor” tepkisini gösterdi. Erdoğan, Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin soruya döviz kuru yanıtı vermiş, “Türkiye bunları aştı. Sabah bir etkilenme oldu ama sonra toparladı” demişti.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0