Görüş Bildir
Haberler
Bacaklardaki Batıklara Hızlı Çözümler

Bacaklardaki Batıklara Hızlı Çözümler

Fatih Hüner
29.03.2017 - 13:31

Bacaklardaki Batıklara Hızlı Çözümler

Her kadının hayalidir kusursuz bacaklar.Bunun içinde düzenli olarak bacaktaki tüylerden kurtulmanın yolunu ararız.Tüylerin alınması için çeşitli bir çok yol deneriz.Tüy dökücü kremler,ağda,epilasyon,lazer ve jilet gibi.Bunların hepsi bir çözüm olabilir ama bu yöntemler uygulanırken açacağı sorunlar göz ardı edilmemelidir.Bu sorunlardan en kötüsü bacaklardaki batmalar denebilir.Özellikle yaz geldiğinde bu batıklar çok büyük sorun haline geliyor.Batıklar geçse bile bazen lekesi kalabiliyor.

İşte oluşan bu batıkların geçmesi için size bazı yöntemler;

Kaynak: http://www.2dem.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuru Kese

Kuru Kese

Kuru Kese

Eğer hassas bir cilde sahip değilseniz kuru kese yöntemini kullanabilirsiniz.Kuru kese yapmak için önce vücut suyla ıslatılır ve sabun yapmadan keselenir.Bu yöntemle batıklarınızdan kurtulabilirsiniz.

Ağda Yaparken

Ağda Yaparken

Ağda Yaparken

  • Ağda yapmak da çoğu zaman batıklara neden olabilir. Özellikle tüyler uzunsa ağda yaparken kıllar kırılır ve batıklar oluşur.Bunu önlemek için de kıllar çok uzamadan ağda yapılmalıdır.

Soda ve Limon

Soda ve Limon

Soda ve Limon 

  • 1 çay bardağı yemek sodasının içine 1 çay bardağı limon suyunu karıştırarak bacaklarınıza peeling uygulayın.Ardından bacaklarınızı nemlendirin. Batıklarınızın geçtiğini görebilirsiniz.

Kese Yapın

Kese Yapın

Kese Yapın

  • Banyoya girip bacaklarınızı iyice keseleyin.Daha sonra önceden hazırladığınız şu formülü bacaklarınıza masaj yaparak uygulayın.1 çay bardağının içine 1 tatlı kaşığı deniz tuzu atarak karıştırın.

Aspirin

Aspirin

Aspirin 

  • Aspirin joker eleman gibi her işe yarıyor.Topuk çatlaklarından cilt problemlerine kadar her soruna iyi geliyor.Bacaklarınızdaki batıklar için de 1 su bardağının içine 3 adet aspirin atıp aspirinleri eritip vücudunuza uygulayın.2 saat kadar beklettiğiniz karışımı daha sonra durulayabilirsiniz. Nemlendirici Uygulayın Bacaklarınızda batıkların oluşmasını önlemek için tüylerinizi temizlemeden önce bacaklarınızı mutlaka nemlendirin.Her banyoda mutlaka kese yapın.Bacaklarınızı zeytinyağı ile nemlendirerek batık oluşumunu önleyebilirsiniz.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ponza Taşı

Ponza Taşı

Ponza Taşı 

  • Batıkları yok etmek için diğer bir yöntem de ponza taşı ile kese yapmaktır.Fakat üstteki canlı derinin aşınması kolay olacağından dikkatli olunmalıdır.Uygulamadan sonra mutlaka bir nemlendirici uygulayın.Haftada 1-2 defa yapılan peeling de hem cildi ölü deriden arındırır hem de cildin canlanarak daha pürüzsüz olmasını sağlar.Duştan sonra cilde nemlendirci kullanmak da etkili olacaktır.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın