Görüş Bildir
Haberler
Aziz Yıldırım, Samandıra'da Futbolculara Veda Etti

Aziz Yıldırım, Samandıra'da Futbolculara Veda Etti

Batuhan
18.04.2014 - 11:56 Son Güncelleme: 18.04.2014 - 13:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Aziz Yıldırım Futbolcularla Vedalaştı!

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın itiraz başvurusunu reddettiği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetici İlhan Ekşioğlu ile birlikte Samandıra'ya geldi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde oyuncularla bir araya gelen Aziz Yıldırım'ın konuşma sırasında duygu dolu anlar yaşadığı görüldü. Aziz Yıldırım'ın konuşmasının ardından takım kaptanı Emre Belözoğlu sözü alırken bu sırada Aziz Yıldırım'ın gözyaşlarına engel olamadı.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları;

'Ferman verdiler. Anayasa Mahkemesi'ne müracatımız var. Sizin alın terinize ihanet olacağı için kimseyle pazarlık yapmadık. Bugüne kadar geldik, önemli değil. Yatarız o da önemli değil'

'Bizden sonra da gelen yönetim kim olursa olsun onlarla birlikte Fenerbahçe'yi layık olduğu noktaya götürün. Avrupa'da mutlaka kupa kaldırın. Fenerbahçe'nin buna ihtiyacı var'

'Maç başı ücretlerinizi yatırdım. Alacaklarınızın hepsini halletmeye çalışacağım. Fenerbahçe'de borç olmaz herkes gerekeni yapar. Fenerbahçe'nin şike yapmadığını bilin. Bize kimse para teklif edememiştir pazar günü yenmek için elinizden geleni yapın. Tribünleri alkışlayın jest yapın. Allah yolunuzu açık etsin.'

KADLEC: AZİZ YILDIRIM'A EN GÜZEL HEDİYEYİ VERECEĞİZ

Yıldırım'ın ziyaretinde tebrik ettiği, geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında 2 gol atan Kadlec, FBTV'ye yaptığı açıklamada, başkana, şampiyonluk hediye etmek istediklerini söyledi.

Çek futbolcu, başkan Yıldırım'ın kendilerini ziyaretiyle ilgili, 'Benim için onu görmek büyük bir zevk ve mutluluk. Beni tebrik etmesi mutluluğuma mutluluk kattı. Tüm takımı tebrik etmek lazım. Galibiyet alıyorsak tüm takım birlikte alıyoruz. Bundan sonra tüm hedef şampiyonluğa doğru birlikte yürümek olmalıdır. Umarım bunu getirip ona en güzel hediyeyi vereceğiz' değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçeli futbolcu, derbi mücadelesiyle ilgili olarak da 'İlk maçın ne kadar çekişmeli ve zorlu geçtiğini hatırlıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bu hafta kazanarak bu işi bitirebiliyoruz, kupayı garantiliyoruz. Bu nedenle zor olacak. Ama elimizden gelenin en iyisini yaparak kazanmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0