Görüş Bildir
Haberler
Aysal'dan Sürpriz Teklif

Aysal'dan Sürpriz Teklif

Batuhan
05.12.2014 - 15:29

Cumartesi günü yapılacak kongre öncesi gerginlik olmaması için basın toplantısını iptal eden eski başkan Ünal Aysal, dost sohbetinde önemli açıklamalarda bulundu.

Yönetime destek verdiğinin altını çizen Aysal’ın açıklamaları şöyle:

“Ben her zaman G.Saray yönetimlerine destek verdim. Bundan sonra da vermeye devam edeceğim. Mevcut yönetimde benim dönemimde yöneticilik yapmış insanlar var. Cumartesi günü (yarın) kongreye gidip oturacağız. Konuşmamız gerekirse de konuşuruz.

BASKIYA BAĞLI

“Benim için ‘kaçacak’ diyorlar. G.Sarav dünyanın her yerinde. Hiç G.Saray’dan kaçılır mı? Hiçbir G.Saraylı G.Saray’a hizmet etmekten kaçmaz. Daha önce de ben başkanlığa talip olmadım. ‘Gel sana ihtiyaç var’ dediler, çıkıp geldim ve kulübe elimden geldiğince hizmet verdini. Yine aynı durum olsa yine G.Saraylılar ‘Gel sana ihtiyacımız var’ diye baskı yaparsa yine görevden kaçmam. Ama kendi kendime başkan olacağım diye de kesinlikle ortaya çıkmam.”

BİR ŞUBEYİ FİNANSE EDERİM

“G.Saray’a hizmet etmek için başkan ya da yönetici olmaya gerek yok. G.Saraylı olanlar mali durumları elverdiği ölçüde zaten hizmetten kaçınmıyorlar. Yönetim de benden sponsor olmamı isterse olurum. Bir şubeyi alır, bütün masraflarını karşılarım.”

Öte yandan Aysal’ın mayıs ayında yapılacak seçimde aday olmayı düşünmediği ancak yeııi yönetimi takip edeceği belirtildi.

Akşam

Kaynak: http://amkspor.com/2014/12/05/aysalda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0