Görüş Bildir
Haberler
Aygün Aydın Jartiyerli Pozlarını Sosyal Medya Hesabından Paylaştı! İşte Aydın'ın Olay Fotoğrafları...

Aygün Aydın Jartiyerli Pozlarını Sosyal Medya Hesabından Paylaştı! İşte Aydın'ın Olay Fotoğrafları...

Müge Kakşi
23.09.2021 - 23:59

Geçtiğimiz aylarda cemiyetin ünlü ismi Hakan Sabancı ile yaşadığı olaylarla gündeme gelen Aygün Aydın adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla medyada bomba etkisi yaratan Aydın bu kez jartiyerli pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Çamaşır makinasının önünde verdiği pozlar çok konuşuldu. İşte Aygün Aydın'ın jartiyerli pozları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

AYGÜN AYDIN'DAN ÇOK KONUŞULAN POZLAR

Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişki ile gündemden düşmeyen Aygün Aydın sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aydın jartiyer giyip çamaşır makinesi önünde verdiği pozlarla dikkat çekti.

Genç iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığını ve hamile kaldığını ileri süren Aygün Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor.

Cesur kıyafet tercihleriyle her daim adından söz ettiren Aygün Aydın, son olarak çamaşır makinesinin önünde cüretkar pozlar verdi.

Kirli sepetini de yanına alan Aydın, çamaşır makinesi önünde ve üstünde peş peşe jartiyerli kıyafetiyle poz verdi.

Fotoğraflarını 912 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Aydın, 'Dünya bu kadar pisken temiz kalamıyorum hangi başarıyı giysen çamur atarlar ruhu çamur insanlar bu yüzden kirletmeyi sevenlere direnmeyi bıraktım' notunu yazdı.

Genç ismin paylaşımlarına anlam veremeyen takipçileri, 'Psikolojik destek almayı dene' ve 'Bu pozlara gerek var mıydı' yorumları yaptı.

Hakan Sabancı ile mesajlarını ifşa ederek magazin gündeminin dikkatini çeken Aydın Bu Tarz Benim yarışma programına katılmıştı.

Geçtiğimiz şubat ayında aşk yaşamaya başladıkları öne sürülen Hakan Sabancı ile Aygün Aydın arasında yaşananlar basına yansımıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın