Görüş Bildir
Haberler
Aygan'dan Uslu ve Baransu'ya Suç Duyurusu

Aygan'dan Uslu ve Baransu'ya Suç Duyurusu

Batuhan
28.01.2014 - 16:22

Aygan'dan Uslu ve Baransu'ya Suç Duyurusu

PKK itirafçısı Abdülkadir Aygan Emre Uslu ve Mehmet Baransu hakkında şifresi ele geçirilen Twitter hesabındaki özel yazışmaları yayınladıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

İsveç’te yaşayan PKK itirafçısı Abdülkadir Aygan’ın kendisine ait sosyal paylaşım sitesi Twitter şifresi, iddiaya göre kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından ele geçirildi.

Twitter’dan gazeteciler ve diğer kişilerle yaptığı özel görüşmelerinin gazeteciler Emre Uslu ve Mehmet Baransu’nun Twitter hesaplarından yayınlandığını ileri süren Aygan’ın avukatı Saygun Çelebi tarafından Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.

Gerek konuşmaları yayınlayanlar gerekse Twitter hesabını ele geçirenler hakkında savcılığa ‘Twitter hesabının şifresini kırarak kişisel görüşmelerini yayınlama’ ve 'Hakaret’ suçlarından suç duyurusunda bulunduğunu belirten Çelebi, 'Müvekkilim Twitter hesabının Uslu ve Baransu tarafından ele geçirildiği yönünde bir çok bildirim gelmesi üzerine durumdan haberdar olmuş ve hesabını derhal kapatmıştır. Ayrıca Aygan’ın ihbarı üzerine her iki şüpheli de paylaşımları durdurmuştur. Gerekli incelemelerin ardından sorumlular tespit edilecektir' dedi. 

(DHA)

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/ayg...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0