Görüş Bildir
Haberler
Atletico'ya Kara Haber!

Atletico'ya Kara Haber!

Fatih
31.03.2014 - 23:48

Atletico'ya Kara Haber!

Antrenmanda Atletico Madridli Diego Costa sakatlandı. Ligdeki Athletic Bilbao maçında sol dizinden bir sakatlık yaşayan Diego Costa, Nou Camp’ta bugün yapılan antrenmanı da yarıda bıraktı. Costa, kulüp fizyoterapisti ile birlikte sahayı terk etti.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, takımın forvetteki en önemli silahının yarınki maçta oynama olasılığının zor olduğunu söyledi.

Simeone, düzenlenen basın toplantısında, çeyrek finalin ilk karşılaşmasını “bu sezonki en zor maç olacak” diye niteledi.

“Eğer favori biziz dersek bu burnu büyüklük olur” diyen Simone, “Onlardan daha zayıfız dersek bu da kurban duygusuyla hareket etmek olur. İyi bir tur olacak ve biz sahada mücadelemizi vereceğiz. Yarınki maç çok önemli ve son 3 maçımızdan çok farklı olacak, çünkü Barça çok daha iyi durumda” diye konuştu.

Barcelona’nın El Clasico’da Real Madrid’e karşı oynadığı futbolu oynamasını bekleyen Simeone, Katalan takımının en büyük silahının Messi’nin yanı sıra Iniesta olduğunu kaydetti.

“Gol yemeden kazanmak önemli”

Barcelona Teknik Direktörü Tata ise rövanş maçı öncesinde avantaj sağlamak için gol yemeden kazanmak istediklerini ifade etti.

Tata, Atletico Madrid’in kendini ispat etmiş bir kulüp olduğunu, her geçen yıl büyüdüğünü ve şu anda hem lig, hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini kaydetti.

Tata, şunları söyledi:

“Bizim için sahamızda kazanmak ve gol yememek çok önemli. Bu bize az da olsa bir rahatlık verir. Ama herşeyden önce kazanmak gerekir. Çünkü bu 180 dakikalık bir eleme turu, kazanırsan, ikinci maç için sorumluluğu rakibin üzerine geçirirsin.”

Atletico Madrid’e karşı kazanmanın sırrını “onlar gibi sahada aynı şekilde baskılı oynamak” olarak işaret eden Tata, “Bunu başarmanın silahı Barcelonalı olmaktır. Her iki takım da kontrollü oynayacak. Takımlar sahada rakibe boşluk bırakmamaya çalışacak” diye konuştu.

Tata’dan, Iniesta ve Arda yorumu

Barcelonalı Iniesta ve Atletico Madridli Arda Turan arasında bir karşılaştırma yapması istenen Tata, “Her ikiside maçı kafasında kuruyor, herşeye iyi karar veriyor ve aklındakileri sadece kafasında tutmuyor eyleme de geçiriyorlar” dedi.

Dani Alves’ten polemik

Barcelonalı futbolcu Dani Alves, El Clasico sonrasında, Cristiano Ronaldo ve Sergio Ramos’un tartışılan sözleri, hakem kararıyla ilgili polemikler ve Espanyol karşısında penaltıdan gelen galibiyetle ilgili tartışmalara atıfta bulundu.

Alves, “Artık bir gelenek haline geldi. Bu takım kazandığında hakem sayesinde kazandı, kaybederse de bir dönemin sonu deniliyor. Bu, bizi ne iyi, ne de kötü yönde etkiliyor. Ama Barça’nın dönemini bitirmek için kampanya yapanlar var. Kaybedince bizi bir fazlalık olarak gösterenler oldu. Ama durumu değiştirdik. Şu anda tüm kupalar için mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/03/31/ardali-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın