Görüş Bildir
Haberler
ASUS ZenWatch Kasım’da Geliyor!

ASUS ZenWatch Kasım’da Geliyor!

nazli yüzüak
10.10.2014 - 14:02 Son Güncelleme: 10.10.2014 - 14:35

Epey süredir akıllı saat alanına yöneleceği konuşulan Tayvanlı bilgisayar üreticisi ASUS, merakla beklenen ilk akıllı saatini geçtiğimiz ay Berlin’de düzenlenen IFA 2014 kapsamında resmi olarak kullanıcılara tanıttı.

Google tarafından giyilebilir cihazlara yönelik olarak geliştirilen Android Wear işletim sistemini kullanan ASUS ZenWatch, her geçen gün aktif olarak gelişen akıllı saat pazarına her ne kadar geç giriş yapmış olsa da kullanıcılardan ilgi görmeyi başardı diyebiliriz. IFA 2014′te görücüye çıkarılan birçok cihaz çoktan kullanıcılarla buluşmuş olsa da, ASUS‘un merakla beklenen yeni akıllı saati henüz piyasaya sürülmedi…

Hatta ASUS‘un akıllı saatin üretiminde bazı sorunlarla karşılaştığı söyleniyor. Henüz akıllı saati için resmi bir çıkış tarihi verilmedi. Ancak son günlerde ortaya çıkan söylentilere göre ASUS ZenWatch önümüzdeki ay Tayvan’daki kullanıcılarla buluşabilir.

ASUS’un üretim sürecinde yaşadığı bir çok sıkıntı nedeniyle akıllı saati şimdilik sadece ana yurdunda satışa sunacağı ve bu bölgede de sadece sınırlı sayıda cihazın kullanıcılara sunulacağı konusu üzerinde duruluyor. ZenWatch‘un Tayvan dışındaki bölgelere ne zaman taşınacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Kaynak: http://sosyalmedyakulubu.com.tr/tekno...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0