Görüş Bildir
Haberler
Asus Cerberus İle Oyunun Tadını Çıkar

Asus Cerberus İle Oyunun Tadını Çıkar

Pchocasi
25.07.2014 - 22:43 Son Güncelleme: 25.07.2014 - 23:18

Asus Cerberus İle Oyunun Tadını Çıkar

Hem PC hem de mobil olarak kullanım için tasarlanan Asus Cerberus, kaliteli ve fonksiyonel bir kulaklık.

Oyunların en sessiz sahnelerinden en hareketli ve aksiyon dolu anlarına kadar her dakikasında kendinizi o atmosferin içinde hissetmek için ihtiyacınız olan şey kesinlikle iyi bir oyuncu kulaklığı ve ekipmanlarıdır. Asus’un oyun severlere en son müjdesi olan yeni oyuncu kulaklığı Cerberus oldu.

NEOMİDYUM MIKNATIS TEKNOLOJİSİ

Cerberus kulaklık, 60 mm büyüklüğüne sahip olduğu gibi, neomidyum mıknatıslı sürücüleri ile üstün ses performansı vadediyor. Etrafınızı saran çatışma sesleri arasında düşmanlarınızın ayak seslerini bile duyabilmek için Cerberus kulaklık bu ihtiyaçları kolayca karşılayabiliyor.

Poliüretan kaplı deri kulaklıklar, oldukça kulağa rahatsızlık vermeden konforlu bir şekilde dış sesleri izole edebiliyor. Üstelik sadece oyun oynarken değil, müzik dinlerken veya film izlerken de yüksek performans imkanı sunuyor. Hem PC hem de mobil kullanım için tasarlanan Asus Cerberus kulaklığın ayrıca mikrofonunu çıkartmak mümkün.

TEKNİK ÖZELLİKLER 

60 mm sürücü çapı 

32 Ohm empedans 

20 – 20000 H frekans tepkisi 

Mikrofon desteği 

Üstün ses kalitesi 

Neomidyum Mıknatıs teknolojisi 

Fiyat 85 TL

UYUMLULUK

Asus Cerberus, neredeyse tüm cihazlar ile birlikte uyumlu çalışabiliyor. Kulaklık, 1.2 metre bağlantı kablosunun yanında 1.3 metre de uzatma kablosu ile geliyor.

Çıkarılabilir mikrofon, oyun içi iletişim için çok ideal düşünülmüş. Bu sayede gerektiği durumlarda takım arkadaşlarınız ile sohbet edebilir, sesinizi kolaylıkla duyurabilirsiniz.

ASUS CERBERUS – VİDEO

Kaynak: http://www.pchocasi.com/asus-cerberus...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın