Görüş Bildir
Haberler
Asphalt Overdrive Geliyor

Asphalt Overdrive Geliyor

Pchocasi
14.06.2014 - 09:53 Son Güncelleme: 14.06.2014 - 10:52

Asphalt Overdrive Geliyor

Gameloft ekibinin yarış türünde milyonlarca kullanıcısı olan Asphalt’ın son serisi yakında çıkıyor. Oyunun son serisi olan Asphalt: Overdrive ile ilgili detaylar haberimizde.

Asphalt aslında yediden yetmişe herkesin büyük beğeni ile oynadığı oyunlardan birtanesiydi. Ancak oyun Asphalt 6′dan sonra cıvıtmaya başladığı gibi, son sürüm Asphalt Overdrive ise tam bir felaket olmuş durumda. Eski oyunlara nazaran farklı bir tarz yaşatmaya çalışan Gameloft, bizce en büyük hatalardan birisini yaptı.

Serinin son oyunu olan Asphalt 8: Airborne ile büyük başarıyı yakalayan Gameloft, geçtiğimiz günlerde düzenlenen E3 etkinliği doğrultusunda yeni oyunu olan Asphalt Overdrive’ı kullanıcılara sundu. Bakış açısı ile birlikte incelendiğinde alışkın olunan Asphalt’ın çok dışında bir konsept ile oyunu tasarlamışlar.

“ÇOCUKSU MENÜ, ALLAH’A EMANET ŞERİT DEĞİŞTİRME”

Asphalt: Overdrive oyununu incelediğimizde bizce Gameloft ekibi en büyük hatalarından birisini gerçekleştirdi. Oyuna baktığımızda menü Candy Crush oynar gibi seçimlerin yapıldığı içerikler ile tasarlandığı gibi, oyuna başladığınızda şerit değiştirirken gerçeklikten yoksun ve amatör bir yarış oyunu haline dönmüş durumda.

Oyun kullanıcıların bir kaç defa oynayıp sonra sıkılabileceği tarzda olmadığı gibi, oyun için görünüm ve kullanım imkanlarından dolayı Gameloft büyük eleştiri toplayacak gibi.

“OYUNUN ÇIKIŞ TARİHİ”

Serinin en son oyunu Asphalt: Overdrive’ın kesin olarak çıkış tarihi belirlenmedi. Fakat iOS, Android ve Windows phone platformlarına yaz aylarında gelecek. Overdrive sonsuz koşu türünde gerçekleştirmiş olduğu yeni oyunundan ne kadar söz ettirebilecek, zaman içerisinde göreceğiz.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/asphalt-overd...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın