Görüş Bildir
Haberler
Aslan Avrupa'da İşi Zora Soktu: 84-63

Aslan Avrupa'da İşi Zora Soktu: 84-63

Fatih
17.04.2014 - 23:37

Aslan Yine Direnemedi

Turkish Airlines Euroleague çeyrek final ikinci maçında Galatasaray Liv Hospital, Barcelona deplasmanından yine istediğini alamadı ve mücadeleyi 84-63 kaybetti.

Galatasaray Liv Hospital’dan benzer tarife! Turkish Airlines Euroleague çeyrek final ilk maçını farklı kaybeden sarı kırmızılılar, ikinci maçı da 84-63'lük skorla kaybetti ve seride 2-0 geriye düştü.

Mücadeleye ev sahibi Barcelona etkili başladı. Papanikolau, Tomic ve Huertas ile sayılar bulan ev sahibine Galatasaray Liv Hospital gerekli direnci gösteremedi. Henüz ilk periyotta Navarro’nun sakatlığına rağmen farkı açan Barcelona ilk periyodu 21-8 önde tamamladı. İkinci periyotta da baskılı oyununu sürdüren ev sahibi ekip, kenardan gelen Brad Oleson’un verdiği ekstra katkıyla farkı daha da artırdı. Barcelona hücumlarına savunmada karşılık veremeyen Galatasaray Liv Hospital ilk yarıyı 43-25 geride tamamladı.

İkinci yarıya iyi savunma ile başlayan Galatasaray Liv Hospital, farkı 11’e kadar indirdi. Ancak Huertas, Sada ve Oleson ile 8-0’lık seri yakalayan Barcelona farkı tekrar 20 sayının üstüne çıkardı. Periyodun sonlarına doğru Dudley ile orta mesafe şut isabeti bulan sarı kırmızılılara Lorbek ve Abrines ile karşılık veren Barcelona final bölümüne 61-41 üstün girdi. Son periyotta Oleson ve Abrines ile sayılar bulan Barcelona’ya Galatasaray Liv Hospital kenardan gelen Domercant ile cevap verdi. Üst üste sayılar üreten Domercant farkı kapatmaya çalışsa da Abrines, Dorsey ve Huertas ile istediği tempoyu koruyan Barcelona mücadeleden 84-63 galip ayrılarak seride durumu 2-0 yaptı.

Serinin üçüncü maçı Pazar akşamı Abdi İpekçi Spor Salonu’nda saat 20:00'da oynanacak.

TotemSpor

Kaynak: http://totemspor.com/haber/basketbol/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın