Görüş Bildir
Haberler
Aslan'a Rize Darbesi!

Aslan'a Rize Darbesi!

Fatih
02.03.2014 - 20:57

Aslan'a Rize Darbesi!

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında Çaykur Rizespor Galatasaray'ı konuk etti. Mücadele 1-1 sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, Yeni Rize Şehir Stadyumu'nda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sonucun ardından sarı-kırmızılılar, lider Fenerbahçe ile olan puan farkının altıya yükselmesine neden oldu.

Cezalı duruma düştü

G.Saray'ın orta sahadaki yıldızı Selçuk İnan, gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü.

İlginç pankart

Rize Yeni Şehir Stadı sarı-kırmızılı taraftarlar, 'Şampiyon olmamız lazım' yazılı bir pankart açtı.

Saha kavgası çıktı!

Takımlar ısınmak için sahaya çıkmadan önce Rize'de yaşanan saha tartışması yaşandı. Kendi takımlarının hangi yarı sahada ısınacaklarına karar veremeyen Rize ve G.Saray teknik heyeti bir türlü uzlaşmaya varamadı. G.Saray'da Mancini'nin yardımcıları sarı-kırmızılı taraftarında yer aldığı yarı sahayı seçti ve ardından tüm idman malzemelerini Ivan Carminati ile Salsano buraya kurdu. Ancak bu olayın üzerine Mancini'nin yardımcılarının ile yanlarına gelen Rize'nin yardımcı hocaları bir anda tartışma yaşanmaya başlandı. Rize teknik heyeti de G.Saray'ın seçtiği yarı sahada hazırlanmak istediğini ısrarla söyleyince tatsızlık çıktı.

'Biz orada ısınacağız. Malzemelerinizi kaldırın' deyince iki teknik heyet arasında gerilim arttı. Hakem Mustafa Kamil Abitoglu'na giden iki teknik heyet. Biz bu konuya karışmayız. Aranızda anlaşın' yanıtı aldı.

Olay daha sonra federasyon yetkililerine iletildi.

Antrenörler sinirli bir şekilde soyunma odasına girerken olayı saha komiserleri çözdü.

Rizespor'dan ev sahibi olduğu için anlayış göstermeleri istendi ve Galatasaray'da hazırlık yaptığı yarı sahadan bir daha malzemelerini toplama sıkıntısından kurtulmuş oldu.

Drogba'sız Aslan

Yoğun maç temposu nedeniyle Mancini yıldız oyuncusu Drogba'ya özel izin vererek Rize'ye götürmemişti. Fildişi yıldızın da bunu fırsat bilerek Londra'ya uçtuğu ve 3 gün boyunca ailesiyle vakit geçirip buradan da ülkesinin milli takım kapına katılacağı öğrenildi. Ayrıca İtalyan çalıştırıcı Drogba'nın yanı sıra ligde kullanmayı düşünmediği Eboue'yi bir kez daha maç kadrosuna almaması dikkatlerden kaçmazken Fildişili golcünün yokluğunda Burak'ın partneri olarak Umut'u görevlendirdi.

5 yabancı tercihi

Beşiktaş maçıyla ligde ilk defa sahaya 5 yabancı ile çıkan Mancini bunu Rize'de de devam ettirdi. Sahaya 5 yabancı ile çıkan sarı-kırmızılılarda maçın gidişatına göre ofansif takviye yapma ihtimaline karşı Hajrovic yedek kulübesinde hazır bekledi.

Sadece Arıboğan ve Demirkol

Şampiyonluk yolunda hayati önem taşıyan Rize maçında G.Saray'ın protokol tribününde sadece Lütfü Arıboğan ve Necati Demirkol'un olması dikkatlerden kaçmadı.

Hatırlanacağı üzere sarı-kırmızılıların son deplasmanı olan Antalya maçına Bülent Tulun gelmiş daha sonra d taraftarla arasında çıkan gerginlik güne damgasını vurmuştu. Yaşanan bu tatsız olaydan takımın etkilenmemesi için yönetimin böyle bir tutum içerisinde olduğu öğrenildi.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0