Görüş Bildir
Haberler
Aşk Köpekliktir

Aşk Köpekliktir

Fatma Sesim Kurt
05.12.2013 - 23:16 Son Güncelleme: 05.12.2013 - 23:25

Aşk Köpekliktir

Aşk..

Öyle bir şaşılası duygudur ki en büyük ateşlerin ortasındayken alır seni serin suların içine bırakır anlamassın. Anlamsızdır bazen çünkü. Bazen güldürür,bazen ağlatır,bazen düğümler,düğüm düğüm yapar içini çözemessin. Bir gün 'var' eder sonra 'yok' eder. En çok da katil eder.

Ama hepsinden öte sanırım aşk insanı köpek eder köpekleştirir. Ahmet Ümit 2004'te yayınladı bu kitabı 'Aşk Köpekliktir.' Kitapta yakalamaya çalıştığı seri katile aşık olan bir polisin, Stefan’ın hikâyesi anlatılıyor. Stefan’ın, Berlin’den İstanbul’a kadar aradığı seri katili takip edip de ona ikizi kadar benzeyen Ayşe’yle tanışmasının ve böylece polisliği de bırakarak kadının peşinden gitmesinin öyküsüdür.Aşkın her halini en güzel duygular ve en korkunç gerçeklerle anlatmış Ahmet Ümit. Fevkalede bir kitap.

Ve şimdi bu kitap tiyatro sahnelerinde. Ak’la Kara’nın poliseye kuşağında ilk kez tiyatro oyunu olarak sergilenerek izleyicisiyle buluşacak olan hikaye,sahneye birebir uyarlanmış.Oyunun Rejisi Savaş Özdural’a emanet. Bu metin ise Ahmet Ümit'in tiyatroda sahnelenecek ilk metini.Devamını görmek umudu ile..

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın